ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Εμπαπέ συμφώνησε προφορικά με τη Λίβερπουλ το 2022

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας στον ημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Ισπανία
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας στον ημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Ισπανία @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Equipe αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Κίλιαν Εμπαπέ λίγους μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2022, έδωσε τα χέρια με τη Λίβερπουλ αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε ποτέ.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ έκανε το άλμα της καριέρας του αυτό το καλοκαίρι, καθώς μεταπήδησε από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος.

Οι μερένγκες κυνηγούσαν πολλά χρόνια τον Γάλλο σούπερ σταρ και βρέθηκαν πολύ κοντά το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο ο Εμπαπέ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Παρί για δύο χρόνια συν οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο που δεν ασκήθηκε ποτέ.

Η Equipe αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι λίγους μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, η Λίβερπουλ συμφώνησε μαζί του για να τον κάνει δικό της. Μάλιστα η μεταγραφή δεν προχώρησε γιατί οι reds δεν κατάφεραν ποτέ να τα βρουν με τους Παριζιάνους.

Η Λίβερπουλ προσέφερε 200 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί για να τον αποκτήσει, αλλά εκείνη ζήτησε το διπλάσιο ποσό για να πει το "ναι", προκειμένου να τους αποθαρρύνει.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ