ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο επισκέπτης του Βοτανικού...

Ο επισκέπτης του Βοτανικού...
βαρδινογιαννης

Συνάντηση "Τζίγγερ" με τον διευθυντή του "Aμστερνταμ Aρίνα". Τι είπε ο Μουνιόθ στο "Channel 9"

Στο πλαίσιο των επαφών που έχει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την συντόμευση της ανέγερσης του νέου γηπέδου στο Βοτανικό, κάλεσε τον Ολλανδό, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα προκειμένου να επισπευσθούν οι όποιες διαδικασίες που απαιτούνται για να γίνει πραγματικότητα μέχρι το 2008 το όνειρο όλων των οπαδών του "τριφυλλιού".

Παρά τα όποια προβλήματα... τονίζουν οι υπεύθυνοι της Πολιτείας ότι ενδέχεται να προκύψουν (με συνέπεια την καθυστέρηση του έργου) άπαντες στο "τριφύλλι" λειτουργούν γρήγορα στις αποφάσεις σχεδίων (και όχι μόνο) θεωρώντας παράλληλα χρέος της Πολιτείας να φανεί συνεπής στις μέχρι τώρα δεσμεύσεις της.

Ο κ. Μάρκερινγκ ήρθε με τις "βαλίτσες" γεμάτες καθώς θα καταθέσει στους υπεύθυνους του συλλόγου τις προμελέτες για τις μακέτες του γηπέδου ενώ παράλληλα θα επισημάνει λεπτομέρειες που αφορούν τις προσβάσεις στο χώρο του γηπέδου και αλλά λειτουργικά θέματα.

Μουνιόθ: "Ο ΠΑΟ πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάει ψηλά στο ΟΥΕΦΑ"

Μεγάλο σύλλογο... χαρακτήρισε την νέα του ομάδα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κ. Μουνιόθ. Με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια ο Ισπανός τεχνικός του "τριφυλλιού" παραχώρησε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό " Channel 9" της Βαλένθια, μιλώντας με καλά λόγια για την ελληνική ομάδα.

Ο κ. Μουνιόθ μίλησε αρχικά για το νέο βήμα στην καριέρα του υποστηρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες του, ενώ τόνισε πως ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται ως ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 49χρονος προπονητής των "πράσινων" αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια τους Ριβάλντο και Λορένσο Σέρα Φερέρ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βίκτρο Μουνιόθ στην συνέντευξη του:

Καλημέρα, κύριε Μουνιόθ, όλα καλά μαθαίνουμε για σας στην Ελλάδα...
" Ναι, είναι πάρα πολύ καλά. Κάθε μέρα και καλύτερα. Είμαι κάτι παραπάνω από ένα μήνα στην Αθήνα και μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ καλά".

Είναι πολύ διαφορετικό το ελληνικό από το ισπανικό ποδόσφαιρο;
"Εχει άλλη ταχύτητα, είναι διαφορετικό, αλλά είναι πολύ δύσκολο το ελληνικό".

Με τον Σέρα Φερέρ μιλάτε; Πάει καλά με την ΑΕΚ, νίκησε και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
" Ναι, ξέρω, κάνει πολύ καλή δουλειά. Και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν πολύ καλές ομάδες. Είναι μεγάλες ομάδες και είναι οι μεγάλοι μας αντίπαλοι".

Τι Ολυμπιακό να περιμένουμε απόψε; Στο πρώτο ματς νίκησε η Βαλένθια με 4-2…
"Το είχα δει το ματς. Για να νικήσει η Βαλένθια με 4-2 χρειάστηκε να κάνει ένα σούπερ ματς. Ο Ολυμπιακός θα είναι δύσκολος και επικίνδυνος αντίπαλος"

Πώς πιστεύετε ότι θα παίξουν οι Ελληνες;
"Γενικά, να ξέρετε, στην Ελλάδα –και για τον Ολυμπιακό ισχύει– τους αρέσει να επιτίθενται. Δεν τους αρέσει να μένουν στην άμυνα. Εχουν επιθετική νοοτροπία"

Ποιοι είναι οι επικίνδυνοι παίκτες του Ολυμπιακού; Εχουμε ακούσει για τον Ριβάλντο, τον Στολτίδη, τον Καστίγιο...
"
Δεν είναι μόνο αυτοί. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ποιότητα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ελλάδα με ποιότητα. Για τον Ολυμπιακό, για τον οποίο με ρωτάτε, είναι και ο Τζόρτζεβιτς και ο Νικοπολίδης".

Ο Ριβάλντο είναι ο πιο επικίνδυνος; Είναι 34 χρόνων...
"Είναι σε πολύ καλή φόρμα, σκοράρει, είναι πρώτος σκόρερ, είναι πολύ μεγάλος παίκτης και όποιος δεν τον προσέχει έχει προβλήματα".

Εσείς στο ντέρμπι νικήσατε τον Ολυμπιακό. Σταματήσατε τον Ριβάλντο;
"Και τον Ριβάλντο, τον σταματήσαμε. Παίξαμε ως ομάδα και αυτό ακριβώς ζητάω από τους παίκτες μου. Και θέλω να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγάλους στόχους"

Αν ήσασταν τεχνικός του Ολυμπιακού…
"Δεν είμαι"

Αν υποθετικά ήσασταν τεχνικός του Ολυμπιακού, τι θα λέγατε στους παίκτες σας; Ποιοι πιστεύετε ότι είναι πιο επικίνδυνοι από τη Βαλένθια; Μια Βαλένθια που έχει απουσίες…
"Κατ’ αρχάς, είναι υποθετική ερώτηση κι αυτό δεν είναι σωστό. Αλλά στο ποδόσφαιρο, για μένα, δεν μετράνε οι απουσίες. Η Βαλένθια είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με ισάξιους παίκτες. Τον άλλον πρέπει να τον αντιμετωπίζεις ως ομάδα και να μη στέκεσαι στις απουσίες του. Θα έλεγα, λοιπόν, στους παίκτες μου ότι η Βαλένθια είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα".

Είχατε πρόταση από τη Λεβάντε. Γιατί δεν ήρθατε στα μέρη μας;
"Ηθελα κάτι πιο μεγάλο. Και ο Παναθηναϊκός μου το πρόσφερε. Ο Παναθηναϊκός, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία καλύπτει τις φιλοδοξίες μου".

Ποιοι είναι οι στόχοι σας;
" Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πρέπει να περάσουμε πρώτοι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάει ψηλά στο ΟΥΕΦΑ. Εγώ αυτό ξέρω".
















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ