ΕΥΡΩΠΗ

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει Νέρι Καστίγιο

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει Νέρι Καστίγιο
Καστίγιο INTIME SPORTS

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο Νέρι Καστίγιο, σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα. Ποιος πρώην παίκτης του Εργοτέλη ίσως αποδειχθεί "κλειδί" στην υπόθεση.

Μπορεί οι προσπάθειες επιστροφής του Καστίγιο στον Πειραιά να έπεσαν στο κενό, όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε την επόμενη χρονιά ξανά με τα ερυθρόλευκα.

Όχι, δεν αναφερόμαστε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά του Ερυθρού Αστέρα. Ενός συλλόγου όπου είναι αδελφοποιημένος με τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο διεθνής Μεξικανός δεν είναι εύκολη, ούτε όμως και ακατόρθωτη περίπτωση για τους Σέρβους όπως αναφέρει η ιστοσελίδα " novosti.rs", ενώ γράφουν και για το πέράσμά του από τον Ολυμπιακό, την Σαχτάρ, την Μάντσεστερ Σίτι, την Ντίνπρο, τους Σικάγο και φυσικά τον Άρη.

Οι Σέρβοι κάνουν λόγο και για εμπλοκή του Πέριτσα Ογκνιένοβιτς, που κάποτε έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τα τελευταία χρόνια της καριέρας του πέρασε από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τους Εργοτέλη, Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να έχει τις... άκρες του στη χώρα μας, ενώ γράφουν και την Πατσούκα από το Μεξικό.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ