ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Φοφανά έκλεισε στην Γκεζτέπε

Union's David Datro Fofana celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League, Group C, soccer match between Napoli and Union Berlin at the Diego Maradona stadium, in Naples, Italy, Wednesday, Nov. 8, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Union's David Datro Fofana celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League, Group C, soccer match between Napoli and Union Berlin at the Diego Maradona stadium, in Naples, Italy, Wednesday, Nov. 8, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia) @2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Νταβίντ Ντατρό Φοφανά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Γκεζτέπε.

Η ΑΕΚ προσπάθησε μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι, ωστόσο τα εμπόδια τελικά δεν ξεπεράστηκαν, με την υπόθεση εν τέλει να οδηγείται σε ναυάγιο.

Ο Φοφανά δεν πήρε λοιπόν το αεροπλάνο για την Ελλάδα, ωστόσο θα μετακομίσει κάπου κοντά και συγκεκριμένα στην Σμύρνη. Ο 21χρονος Ιβοριανός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκεζτέπε.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο γνωστοποίησε, πως η Τσέλσι τα βρήκε με την τουρκική ομάδα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Το deal περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, ενώ οι μπλε διατηρούν δικαίωμα να τον φέρουν πίσω στο Λονδίνο από την 1η Ιανουαρίου του 2025.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ