ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ο Φορτούνης έκανε το ντεμπούτο του με την Αλ Καλίτζ

Ο Κώστας Φορτούνης στο ντεμπούτο του με την Αλ Καλίτζ
Ο Κώστας Φορτούνης στο ντεμπούτο του με την Αλ Καλίτζ AL KHALEEJ / X

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ, περνώντας ως αλλαγή στο 60' της αναμέτρησης με την Αλ Τααβόν. Η ομάδα των Δώνη, Φορτούνη και Κουρμπέλη ηττήθηκε με 2-0, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κώστας Φορτούνης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό έπειτα από μια δεκαετία στον Πειραιά και από τις 29 Αυγούστου είναι ποδοσφαιριστής της Αλ Καλίτζ στη Σαουδική Αραβία.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μάλιστα έκανε την Παρασκευή (13/9) την πρώτη του συμμετοχή με τη νέα του ομάδα, περνώντας ως αλλαγή στο 60ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αλ Τααβόν, στην οποία η ομάδα του Γιώργου Δώνη ηττήθηκε 2-0.

Στα περίπου 35 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Φορτούνης είχε 29 επαφές με την μπάλα, με 10/16 εύστοχες πάσες, πρόλαβε να καταγράψει 2 key passes ενώ είχε και 2/3 επιτυχημένες ντρίμπλες.

Σημειώνεται, ότι στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, παίζοντας μάλιστα σε όλο το 90λεπτο. Για τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, αυτή ήταν η δεύτερη εμφάνιση με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ