ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο φωτογράφος Πέτριτς και οι πόζες του Στραματσόνι

Ο φωτογράφος Πέτριτς και οι πόζες του Στραματσόνι
Στραματσόνι INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τον Αντρέα Στραματσόνι να φωτογραφίζεται με νεαρούς φίλους του Παναθηναϊκού και τον Μλάντεν Πέτριτς να αναλαμβάνει καθήκοντα φωτογράφου στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Κάθε φορά που η αποστολή του Παναθηναϊκού επισκέπτεται μία επαρχιακή πόλη, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ντόπιων φιλάθλων. Η παρουσία της στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και στην Κομοτηνή δεν αποτέλεσε εξαίρεση, έστω και αν ο αριθμός των φίλων του Τριφυλλιού που την υποδέχτηκαν, δεν ήταν μεγάλος.

Στην Αλεξανδρούπολη, περίπου 30 άτομα - κυρίως γονείς και παιδιά - περίμεναν την άφιξη της πτήσης που μετέφερε την ομάδα του Παναθηναϊκού και έβγαλαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα. Ελλείψει του Μάρκους Μπεργκ, στο επίκεντρο βρέθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι ως νέο πρόσωπο. Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook, αναρτήθηκε και ένα βίντεο...

Τα φλας πάνω στον Αντρέα Στραματσόνι

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις  Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Ένας μικρός αριθμός περίμενε την άφιξη της αποστολής στο ξενοδοχείο που κατέλυσε στην Κομοτηνή, για φωτογραφίες και αυτόγραφα. Παρά το ταξίδι, οι πράσινοι δεν χάλασαν χατήρι και τους ικανοποίησαν.

Πάντως, κατά την αναχώρηση της ομάδας από το "Ελευθέριος Βενιζέλος", μία υπάλληλος του αερολιμένα θέλησε να φωτογραφηθεί με τους παίκτες και ο Μλάντεν Πέτριτς ανέλαβε χρέη φωτογράφου... Όμως και αυτός συνελήφθη από άλλη κάμερα και αναρτήθηκε στο προφίλ του Τριφυλλιού στο Instagram.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ