GAME NIGHT

Ο Φράντζι Πιερό στην Game Night: "Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, να δείξουμε στο επόμενο ότι μπορούμε καλύτερα"

Ο Φράντζι Πιερό στην Game Night: "Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, να δείξουμε στο επόμενο ότι μπορούμε καλύτερα"
PRINT SCREEN

Ο Φράντζι Πιερό μίλησε στη Game Night μετά το ματς και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι ευχαριστημένος με την αντίδραση που έδειξε η ΑΕΚ, αλλά πρέπει να πηγαίνει καλύτερα.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και πήρε έναν βαθμό με το 1-1. Ο Φράντζι Πιερό ήταν ο σκόρερ της Ένωσης και μετά το ματς μίλησε στη Game Night όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι κιτρινόμαυροι δεν είναι χαρούμενοι καθώς θέλουν να κερδίζουν σε κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φράντζι Πιερό στην Game Night: "Δεν είμαστε χαρούμενοι θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι και να δείξουμε ότι μπορούμε καλύτερα. Είμαστε χαρούμενοι που αντιδράσαμε στο γκολ που δεχθήκαμε, δεν ήταν εύκολο κόντρα σε μια καλή ομάδα, αλλά πρέπει να πάμε καλύτερα".

Για την απόδοση που έχει ο ίδιος: "Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο. Όταν παίρνω την μπάλα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, να κινούμε, να τρέχω για τις μπάλες. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, θα περιμένω μέχρι το τέλος της σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS GAME NIGHT ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ