ΠΑΟΚ

Ο Φρίνγκερ ξαναχτύπησε

Ο Φρίνγκερ ξαναχτύπησε
φρινγκερ

Αναστάτωση προκλήθηκε εκ νέου χθες τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή ένα έγγραφο της FIFA που αφορούσε την οφειλή προς τον πρώην προπονητή της ομάδας Ρολφ Φρίνγκερ.

Συγκεκριμένα η γραμματεία της πειθαρχικής επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ενημέρωσε την ΕΠΟ και κατ΄ επέκταση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι αν σε λίγες ημέρες δεν τακτοποιηθεί η οφειλή που υπάρχει προς τον Φρίνγκερ το θέμα θα παραπεμφθεί στην πειθαρχική επιτροπή με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην καλύτερη περίπτωση η FIFA θα απαγορεύσει στον ΠΑΟΚ να χρησιμοποιεί τους παίκτες που απέκτησε στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, αυτή του καλοκαιριού, και στη χειρότερη θα ζητήσει την αφαίρεση βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Super League.

Όπως είναι γνωστό η 2η δόση των 50.000 ευρώ έπρεπε να καταβληθεί στον Φρίνγκερ στις 15 Νοεμβρίου αλλά μέχρι στιγμής έχουν σταλεί 10.000 ευρώ ως προκαταβολή με την προοπτική ότι μέχρι τις 25 Νοεμβρίου (σ.σ. το περασμένο Σάββατο) να πληρωνόταν το υπόλοιπο του ποσού.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και οι δικηγόροι του ενημέρωσαν τη FIFA και ακολούθως ενημερώθηκε αμέσως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν διευθετηθεί θεωρείται δεδομένο ότι η FIFA θα επιβάλει κυρώσεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και η 3η δόση επίσης των 50.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Δίωξη για τα Μάλγαρα

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες έχουν κληθεί σε απολογία 17 άτομα τα αυτοκίνητα των οποίων εθεάθησαν στα διόδια των Μαλγάρων κατά την διάρκεια του συμβολικού αποκλεισμού τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά της διοίκησης, τον περασμένο Ιούνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη ημέρα δεν προκλήθηκε κανένα επεισόδιο και καμία ακρότητα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ παρά τις προκλήσεις που δεχόταν κατ επανάληψη από την αστυνομία.

Το φιλικό με τους Νέους

Στα αγωνιστικά στις 15:30 στις εγκαταστάσεις του Γιώργου Λόλα στη Σουρωτή θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο φιλικό της πρώτης ομάδας με την ομάδα των Νέων όπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μόμτσιλο Βούκοτιτς, θα κάνει τις δοκιμές του για να καλύψει τις απουσίες που θα έχει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Εκτός του Μέγκαχεντ που θα είναι απών μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη την Κυριακή στα Πηγάδια και τον Φερναντέζ που θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας του από τις 4 κίτρινες κάρτες που έχει αντικρίσει ερωτηματικό παραμένει ο Κώστας Χαραλαμπίδης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα από το τελευταίο παιχνίδι. Κατά τα άλλα κανονικά στην διάθεση του Βούκοτιτς θα βρίσκονται οι Μίετσελ και Ηλιάδης.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ