ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιάννης Γκέλιος στο SPORT24: “Η Athens Kallithea δεν φοβάται κανέναν, ήταν από τα καλύτερα ματς της καριέρας μου”

Ο Ιωάννης Γκέλιος στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γκέλιος φόρεσε τα γάντια του και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Athens Kallithea στο διπλό στο Περιστέρι, καθώς έπιασε το πέναλτι του Ουάρντα και η ομάδα του νίκησε με 2-1. Μετά το ματς κατέθεσε τις σκέψεις του στο SPORT24 για ένα σπουδαίο βράδυ σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Η Athens Kallithea πήρε πολύτιμο τρίποντο στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου και έμεινε ζωντανή στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Stoiximan Super League.

Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν είχε στη διάθεσή του τον Μπερναμπέ Μπαραγκάν που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για το σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και ο κλήρος έπεσε στον Γιάννη Γκέλιο που κάλυψε και με το παραπάνω το κενό.

Ο 32χρονος πορτιέρε πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση με αποκορύφωμα τη διπλή επέμβαση στο πέναλτι του Ουάρντα και ακολούθως στο σουτ του Καρλίτος. Μετά το ματς μίλησε στο SPORT24 και μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ομάδα σε μια βραδιά που ήταν από τις καλύτερες της καριέρας του.

Συνέντευξη στον Θωμά Τζουβάρα

Η Athens Kallithea πήρε ένα σημαντικό διπλό στο Περιστέρι. Εσύ πώς το έζησες;

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα. Δεν ήταν εύκολο, μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος κάναμε αυτό που θέλαμε και πετύχαμε δύο γκολ, μετά μας πίεσαν όμως αντέξαμε μέχρι το τέλος και πήραμε αυτή τους τρεις σημαντικούς βαθμούς για εμάς“.

Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος αποτελεί οδηγό για εσάς ενόψει συνέχειας;

Ακριβώς αυτό. Αν παίζουμε έτσι στη συνέχεια δεν χρειάζεται να φοβόμαστε κανέναν. Ούτως ή άλλως η ομάδα δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Πιστεύω ότι αν παίξουμε έτσι θα υπάρξουν κι άλλοι πόντοι τις επόμενες εβδομάδες για να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος.

Στη φάση του πέναλτι πώς ήταν αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που περίμενες τον έλεγχο στο VAR;

Όταν έγινε το χτύπημα δεν το πρόσεξα πολύ και δεν είχα καθαρή εικόνα του τι έγινε, αν ήταν χτύπημα ή πάτημα δεν ξέρω ακριβώς. Νομίζω ότι η προσμονή μου δεν διέφερε με των υπολοίπων στο γήπεδο“.

Ο Γιάννης Γκέλιος με τον Αμρ Ουάρντα λίγο μετά την επέμβαση του κίπερ της Athens Kallithea στο πέναλτι INTIME SPORTS


Ωστόσο νίκησες τον Ουάρντα και η ομάδα έφυγε με το διπλό. Τον είχες “διαβάσει” πριν από το ματς;

Όχι. Είδα ότι κάνει αργά βήματα μέχρι το πέναλτι και εκεί εγώ αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να τον μπερδέψω με κάποιες κινήσεις δεξιά και αριστερά. Ευτυχώς διάλεξα τη σωστή γωνία και το έπιασα και φυσικά μετά με το πόδι στο σουτ του Καρλίτος.

Εκτός από το πέναλτι, έκανες συνολικά μια καλή εμφάνιση. Αυτό το βράδυ το κατατάσσεις στα καλύτερα της καριέρας σου;

Το βάζω σίγουρα στην πεντάδα με τα καλύτερα ματς της καριέρας μου. Ήταν η πρώτη μου νίκη στη Super League με μια καλή εμφάνιση προσωπικά. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ