ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γιολ, ο Κάρα και ο Παναθηναϊκός

MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 26:  Giorgos Karagounis of Fulham battles for the ball with Wayne Rooney of Manchester United during the FA Cup with Budweiser Fourth Round match between Manchester United and Fulham at Old Trafford on January 26, 2013 in Manchester, England.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Καραγκούνης Ρούνεϊ GETTY IMAGES

Ο Μάρτιν Γιόλ αποτελεί παρελθόν από την Φούλαμ, ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίζεται ελάχιστα στην Αγγλία και ο Παναθηναϊκός περιμένει υπομονετικά για τη μεγάλη επιστροφή.

Μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας στον Λονδίνο οι δρόμοι του Μάρτιν Γιόλ με την Φούλαμ χώρισαν ύστερα την ήττα με 3-0 από την Γουέστ Χαμ που έφερε τους Κότατζερς στην 18η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Γιώργου Καραγκούνη στην ομάδα και ένας από τους βασικούς λόγους που ο "Κάρα" ανανέωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο ο Γιώργος Καραγκούνης έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με την Φούλαμ και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Γιόλ, κάνει την παραμονή του μετά τον Γενάρη να μοιάζει αμφίβολη.

Το ενδεχόμενο να ζητήσει κάποιος από τον Καραγκούνη να φύγει τον Γενάρη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως ο αρχηγός της Εθνικής θέλει να βρει χρόνο συμμετοχής ενόψει των υποχρεώσεων με την Ελλάδα το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει

Δεν το συζητάμε πως ο Καραγκούνης είναι πολυτέλεια, ειδικά, για τον σημερινό Παναθηναϊκό και στο ενδεχόμενο επιστροφής του όλοι στην ομάδα θα πετούσαν τη σκούφια τους.

Ειδικά στην περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει το μπάσιμο και μπει στην ΠΑΕ, τότε το συγκεκριμένο σενάριο δεν απέχει μακριά από την πραγματικότητα.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, αφού ο Δεκέμβριος μπήκε, ο έλεγχος στα οικονομικά της πράσινης ΠΑΕ τρέχει και η μεταγραφική περίοδος ανοίγει σε έναν μήνα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ