ΑΡΗΣ

Ο Γκαρσία είναι εδώ

Ο Γκαρσία είναι εδώ
Γκαρσια Νατσο, αρης

Ο Νάτσο Γκαρσία, έφτασε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη και τέθηκε στην διάθεση του Ολίβα

Ο Νάτσο Γκαρσία με καθυστέρηση κάποιων ωρών έφθασε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη με τον διεθνή Βολιβιανό να τίθεται στην διάθεση του τεχνικού του Άρη, Χουάν Κάρλος Ολίβα, και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα συμπεριληφθεί στην νέα αποστολή εν όψει Πανιωνίου μετά την χθεσινή αναβολή της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League.
Ο Γκαρσία στον δρόμο προς την Θεσσαλονίκη είχε χάσει την πτήση από την Ρώμη με αποτέλεσμα να μην έρθει μαζί με τον συμπατριώτη του, Λίμπεργκ Γκουτιέρες, το μεσημέρι της Παρασκευής. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την αποθεωτική υποδοχή που έτυχε ο συμπατριώτης του από τους φιλάθλους του Άρη που πάντως φρόντισε να τον ενημερώσει σχετικά. Κι αν για τον Γκαρσία δεν ήταν κάτι το καινούριο ο Γκουτιέρες ξαφνιάστηκε ευχάριστα με την εμπειρία που βίωσε, η οποία μάλιστα έτυχε εκτενής αναφοράς στα μέσα ενημέρωσης της Βολιβίας.

Όπως και να έχει πάντως εκείνο που έχει σημασία για τον Χουάν Κάρλος Ολίβα όσον αφορά τη νέα πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός του Άρη θα μπορεί να υπολογίζει και στους δύο Βολιβιανούς που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή της Παρασκευής. Κάτι ανάλογο μάλιστα αναμένεται να συμβεί και με τον Ισπανό Γιόναν Γκαρθία που είχε τεθεί οριστικά νοκ άουτ από το χθεσινό παιχνίδι μετά από τον τραυματισμό του στο τελευταίο φιλικό με τον ΟΦΗ.

Σαφώς πιο έτοιμοι εξάλλου εν όψει του νέου ραντεβού θα είναι οι Σέρχιο Κόκε και Ρονάλντο Γκιάρο. Αμφότεροι εξαιτίας των τραυματισμών τους δεν ήταν 100% έτοιμοι να αγωνιστούν αν γινόταν χθες το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Σχετικά με τον Γκουτιέρες η μεταγραφή του στον Άρη αναμένεται να κλείσει αύριο. Ο Βολιβιανός είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα θα υπογράψει το συμβόλαιό του διετούς χρονικής διάρκειας.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ