ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκατούζο θέλει να ενισχύσει τη Χάιντουκ με δύο "βετεράνους"

Ο Τζέκο στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Ο Τζέκο στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος προπονητής της Χάιντουκ Σπλιτ, Τζενάρο Γκατούζο, προσπαθεί να πείσει τον Ιβάν Ράκιτιτς να αγωνιστεί στη δύση της καριέρας του στην Κροατία, την ώρα που ο Έντιν Τζέκο πλησιάζει στην ομάδα του Μάρκο Λιβάγια.

Μετά από ακόμα μια αποτυχημένη σεζόν, η οποία την βρήκε μακριά από τον τίτλο του πρωταθλήματος για 19η σεζόν, η Χάιντουκ Σπλιτ αποφάσισε να δώσει τα ηνία του συλλόγου στον Τζενάρο Γκατούζο.

Η κροατική ομάδα στα μέσα του Ιουνίου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τον Ιταλό προπονητή μέχρι το 2026, ενώ προχωράει και δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι θέλοντας να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία πρωταθλητισμού στην ομάδα.

Για αυτόν τον λόγο κινείται για την απόκτηση των Έντιν Τζέκο και Ίβαν Ράκιτιτς, με τον πρώτο να έχει έχει σε οριστική συμφωνία και να μένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί, την ώρα που για τον δεύτερο γίνονται προσπάθειες από τον Γκατούζο για να τον πείσει να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην χώρα του.

Ο 36χρονος χαφ τον Ιανουάριο του 2024 άφησε τη Σεβίλλη για να ενταχθεί στην Αλ Σαμπάμπ, με τους Σαουδάραβες να του προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ