ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα αποθέωσε τον Χάλαντ: "Είναι απίστευτο το ταλέντο που έχει αυτός ο τύπος"

Ο Χάλαντ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο ματς της Σίτι με την Ίπσουιτς
Ο Χάλαντ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο ματς της Σίτι με την Ίπσουιτς © 2024 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ αποθεώθηκε από τον Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη μεγάλη εμφάνιση στο ματς της Σίτι με την Σπάρτα, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει ότι δεν είναι εύκολο να σκοράρει ο Νορβηγός, καθώς οι αμυντικοί τον περικυκλώνουν.

Με μπροστάρη τον Έρλινγκ Χάλαντ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 τη Σπάρτα Πράγας για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, με τον Νορβηγό σταρ μάλιστα, να τρελαίνει το ποδοσφαιρικό κοινό με απίθανο γκολ.

Στο 58' έκανε το 2-0 για τους Πολίτες, σημειώνοντας ένα γκολ-ποίημα, καθώς απογειώθηκε και με ένα φανταστικό εναέριο τακουνάκι εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της Σπάρτα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αποθέωσε, όμως παράλληλα εξήγησε ότι το έργο του Χάλαντ γίνεται αρκετά δύσκολο, λόγω των αντίπαλων παικτών που τον περικυκλώνουν.

"Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για αυτόν γιατί έχει πολλούς αμυντικούς γύρω του, δεν υπάρχει χώρος, τρεις κεντρικοί αμυντικοί είναι μαζί του, δύο στα άκρα είναι κοντά του, ακόμη και οι εξτρέμ είναι κοντά.

Κυριολεκτικά δεν υπάρχει χώρος. Τον αγκαλιάζουν και τον σπρώχνουν. Δεν είναι λοιπόν εύκολο, αλλά μίλησα πολλές φορές μαζί του και του είπα: "Κάνε υπομονή, να είσαι θετικός, γιατί η μπάλα έρχεται, η μπάλα φτάνει.

Είναι απίστευτο το ταλέντο που έχει αυτός ο τύπος, και φυσικά, έβαλε ένα φανταστικό γκολ. Ήταν αρκετά παρόμοιο με ένα που είχε βάλει στην Ντόρτμουντ πριν από χρόνια από μια απίστευτη πάσα του Ζοάο Κανσέλο.

Δεν ξέρω ποιο είναι πιο δύσκολο, για μένα είναι και τα δύο", είπε ο Ισπανός τεχνικός και στη συνέχεια συμφώνησε σε ερώτηση δημοσιογράφου που συνέκρινε τον Νορβηγό με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς:

"Ναι, η ευκινησία του τον κάνει να μοιάζει αρκετά με τον Ζλάταν, έχεις δίκιο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ