ΑΓΓΛΙΑ

Ο Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε το λάθος του με τον Σάντσες

Ο Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε το λάθος του με τον Σάντσες

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να σχολιάσει για τη χρονιά που κάνει ο Αλέξις Σάντσες και παραδέχτηκε ότι δεν χρησιμοποιούσε σωστά τον Χιλιανό στην κοινή τους παρουσία στην Μπαρτσελόνα.

Το καλοκαίρι του 2011 η Μπαρτσελόνα έπειτα από εισήγηση του Πεπ Γκουαρντιόλα απέκτησε τον Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε. Ο Χιλιανός έμεινε στην Καταλονία για τρία χρόνια πριν μετακομίσει στην Αγγλία για της Άρσεναλ.

Στα τρία χρόνια του επί ισπανικού εδάφους ο 27χρονος στράικερ σημείωσε 39 γκολ σε 88 εμφανίσεις όμως τα φώτα της δημοσιότητας δεν έπεσαν ποτέ πάνω του με τον τρόπο που συμβαίνει τώρα στην Άρσεναλ αφού εκεί υπήρχε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να καταθέσει την άποψη του για τους λόγους που συνέβη αυτό και παραδέχτηκε το λάθος του. "Πιστεύω ότι ο Αλέξις έπαιξε καλά στην Ουντινέζε, με την Χιλή και έπαιξε καλά και με την Μπαρτσελονα.

Φυσιολογικά, όταν παίζεις με τον Μέσι, όλοι οι παίκτες είναι δίπλα του και ο κόσμος πιστεύει πως ο Αλέξις δεν ήταν στο επίπεδό του επειδή ο Μέσι είναι αυτός που τραβά τα βλέμματα. Όμως έπαιξε καλά και μας βοήθησε αρκετά. Πιστεύω πως η θέση στην οποία παίζει τώρα, αυτή του στράικερ είναι τέλεια γι αυτόν, του ταιριάζει τέλεια. Στην Μπαρτσελόνα ίσως να μην τον βοήθησα τόσο πολύ επειδή έπαιζε στα πλάγια, μου αρέσουν οι πλάγιοι" τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ