ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ίδιος (Μουνιόθ) θέλει να μείνει

Ο ίδιος (Μουνιόθ) θέλει να μείνει
Μουνιόθ, Παναθηναϊκός

"Ο ΠΑΟ είναι η μεγάλη ομάδα" δήλωσε ο Μουνιόθ, δείχνοντας παραμονή. Τετ α τετ με "Τζίγγερ".

Για άλλη μια φορά με κολακευτικά λόγια μίλησε ο τεχνικός των "πράσινων" για την ομάδα του μιλώντας στους συμπατριώτες του. Ο Βίκτορ Μουνιόθ με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της "Marca"χαρακτήρισε σημαντικότερη ομάδα στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και έδειξε με τα λόγια του πως θέλει να παραμείνει και την νέα χρονιά για να πετύχει ότι έχει σχεδιάσει.
" Ο ερχομός μου στην Ελλάδα έγινε γιατί αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία μου να προπονήσω μια μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή η μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο πίσω της, φιλοδοξεί να κατακτήσει τίτλους και γενικά να κάνει καλά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να έχουμε εμείς το χρόνο για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.

Στην ελληνική κοινωνία ο Παναθηναϊκός είναι η πιο σημαντική ομάδα. Όταν ήρθα, αντιμετώπιζε η ομάδα δυσκολίες, δεν πήγαινε καλά σε πρωτάθλημα και ΟΥΕΦΑ και εμείς προσπαθούμε όλοι μαζί να μπούμε στο σωστό δρόμο

",

είπε και συμπλήρωσε: " Μου λείπει βεβαίως η οικογένεια μου, θα ήθελα να τους είχα εδώ μαζί μου, αλλά όταν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο τόσες πολλές ώρες, ξεπερνάς εν μέρει αυτήν την έλλειψη".

Τετ α τετ "Τζίγγερ"-Μουνιόθ


Ο Ισπανός προπονητής εκτός από τους συμπατριώτες του είχε και συνάντηση με τον κ. Βαρδινογιάννη μιλώντας ίσως και για τελευταία φορά για την ενίσχυση της ομάδας αυτή την μεταγραφική περιόδο που ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Ο 49χρονος προπονητής επέμεναι στην εισηγησή του για την απόκτηση του επιθετικού και οι δύο πλευρές φέρεται να συμφώνησαν πως μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά από τις προτάσεις που μελετούν θα υπάρξει εξέλιξη.

Τα περιθώρια ωστόσο λιγοστεύουν και οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να τα ξαναπούν σύντομα για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα αυτό.









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ