ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ίλια και οι υπογραφές...

Ο Ίλια και οι υπογραφές...
Ίβιτς

Ψωνίζει ο Ίλια Ίβιτς, βαρέθηκε ο Ντένις Ρόμενταλ και ο Τάκης Λεμονής περιμένει να δει τι θα γίνει

Μετά την Αργεντινή, μάλλον θα μπει στην Ιταλική αγορά, την οποία γνωρίζει καλά. Θα πρέπει να ομολογήσουμε, ότι ο Ολυμπιακός δείχνει χάρη στον Ίβιτς να ασχολείται με Αργεντίνους και Ιταλούς, που σημαίνει ότι θα αποκτήσει ένα δυναμισμό και μια αποφασιστικότητα στο παιχνίδι του. Όλα αυτά όμως, όταν ολοκληρωθούν οι κινήσεις. Γιατί μην ξεχνάτε: Δώδεκα είναι οι σίγουροι και ο Λεμονής ως προπονητής περιμένει να δει τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, έχοντας συζητήσει με τον Ίβιτς κάνει τα σχέδιά του, υπολογίζοντας σε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Εδώ όμως, υπάρχει και το μεγάλο ερώτημα:

"Κόφτης" ή δεκάρι;

Ναι, αυτό είναι το δίλημμα. Ο Λεμονής θα ήθελε πολύ την απόκτηση ενός αμυντικού χάφ. Από την άλλη, στην Ίβιτς εποχή, υπάρχει η άποψη, πως θα 'ταν καλό να αντικατασταθεί ο Ριβάλντο με έναν ίδιο ποδοσφαιριστή, που να μπορεί να παίζει στην θέση του Βραζιλιάνου, να είναι φυσικά νεότερος και να βοηθάει και στα μετόπισθεν.

Όσο για τους "κόφτες"; Ίσως οι Στολτίδης, Τοροσίδης, αλλά και οι Άντζας-Πατσατζόγλου να φτάνουν. Κάπως έτσι είναι το σκεπτικό των ανθρώπων του Ολυμπιακού και έτσι θα βαδίσουν, θέλοντας να θωρακίσουν όλες τις γραμμές του γηπέδου. Είναι σημαντικό να δούμε, πόσοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν, αφού Λεμονής και Ίβιτς έχουν μιλήσει για συγκεκριμένο αριθμό, που θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία.

Ένας Δανός στην... Πόλη
Τον είχαν σίγουρο τον Ρόμενταλ και αυτό, ήταν το χειρότερο απ' όλα, για τους Ολυμπιακούς. Εκεί που τον περίμεναν την προηγούμενη Πέμπτη να υπογράψει, τελικά ο Δανός θα μπει στο αεροπλάνο αλλά θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για την Γαλατασαράι. Ήταν βέβαιοι για μια μεταγραφή που "κατόρθωσαν" να χάσουν.

Ο Ρόμενταλ στην αρχή περίμενε τον Λεμονή να δει τον Άρτσε. Αφού με τον Μεξικάνο δεν υπήρξε μέλλον, ο Δανός "επέστρεψε". Οι ανακατατάξεις όμως, τον έφεραν πάλι πίσω. Κι αφού είδε ότι ο Ολυμπιακός του ζητούσε συνέχεια καθυστερήσεις έκανε δουλειά με την Γαλατά. Το ποιος θα βγει χαμένος θα το δούμε στο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και την ελληνική αγορά, αλλά όχι και με πολλές πιθανότητες για κάτι το εξαιρετικό. Αυτό βέβαια, μεγαλώνει την ανάγκη για κάτι καλό από το εξωτερικό, όμως το ξαναγράφουμε, ο Ολυμπιακός έχει δώδεκα ποδοσφαιριστές σίγουρους. Μετά και την κλήρωση του πρωταθλήματος, υπάρχει και έξτρα λόγος να 'ναι από νωρίς σε καλή κατάσταση οι πρωταθλητές. Πέρα από το Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει και η πρεμιέρα...











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ