ΠΑΟΚ

Ο Ηλιάδης και οι συμπαίκτες του δεν ήταν ικανοποιημένοι από το ισόπαλο αποτέλεσμα καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο "Δικέφαλος" θα έπρεπε να κερδίσει

Ο Ηλιάδης και οι συμπαίκτες του δεν ήταν ικανοποιημένοι από το ισόπαλο αποτέλεσμα καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο "Δικέφαλος" θα έπρεπε να κερδίσει
Ηλιάδης

Το χθεσινό τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ήταν το πρώτο για τον Στέλιο Ηλιάδη με τον διεθνή μέσο να έδωσε πολλές μάχες.

Όσο για αυτό που τόνισε μετά την λήξη ήταν ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν ικανοποιημένοι από το ισόπαλο αποτέλεσμα καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο "Δικέφαλος" θα έπρεπε να κερδίσει.

"Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Εμείς θέλαμε τη νίκη και μπορούσαμε να την πάρουμε. Αν κάποιος άξιζε τους τρεις βαθμούς, αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Και αυτό το λέω βάσει των ευκαιριών που έγιναν. Εμείς είχαμε τις καλύτερες και κλασικότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ και να πάρουμε τη νίκη".



Όσο για την συγκομιδή των εννέα βαθμών στα επτά πρώτα παιχνίδια της Super league δεν έκρυψε πως δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του ΠΑΟΚ δηλώνοντας:

"Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς ως τώρα, σε ματς που είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε κάτι περισσότερο. Με τον Άρη μπορούσαμε να έχουμε ακόμη δύο βαθμούς, όπως και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς, ενώ ένα βαθμό δικαιούμασταν και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

Από την πλευρά του ο Ρουμάνος Κοσμίν Μπαρκαουάν που είχε κληθεί να περιορίσει τον Κόκε και όπως φάνηκε στην πράξη κατάφερε να το πετύχει τόνισε:

"Απλώς έκανα τη δουλειά μου..." και πρόσθεσε: "Είναι σημαντικό που κρατήσαμε τους επιθετικούς του Άρη εκτός περιοχής και δεν τους επιτρέψαμε να γίνουν απειλητικοί. Ήταν καλή η συνολική αμυντική λειτουργία μας. Είχαμε και 2-3 καλές ευκαιρίες γι΄ αυτό και πιστεύω ότι να αξιοποιούσαμε κάποια από αυτές θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ