ΜΙΛΑΝ

Ο Ιμπραχίμοβιτς ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια της Μίλαν για τον άγριο τσακωμό με τον Λουκακού

O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα για την Serie A
O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα για την Serie A Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, ενώ τους διαβεβαίωσε πως δεν χρησιμοποίησε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για τον Λουκακού.

Η αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν κρίθηκε από τη γκολάρα του Έρικσεν στο 90'+7', αλλά σημαδεύτηκε από τη μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ρομελού Λουκακού και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Οι δυο πρώην συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντάλλαξαν χυδαίες βρισιές μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο 44' ο Λουκακού δέχτηκε δυνατό μαρκάρισμα από τον Ρομανιόλι και αφού ο Βέλγος φορ ζήτησε εξηγήσεις, λίγο μετά ενεπλάκη σε αψιμαχία με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πάολο Βαλέρι, τους έδωσε από μία κίτρινη, αλλά η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Συγγνώμη ζήτησε ο Ζλάταν από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά το φινάλε του αγώνα και την ήττα της Μίλαν. Ο Σουηδός επιθετικός αποβλήθηκε στο 58ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Κολάροφ. Ο ίδιος διαβεβαίωσε επίσης τους συμπαίκτες του ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει ρατσιστικές φράσεις εναντίον του Βέλγου επιθετικού. "Ο Ζλάταν ζήτησε συγνώμη σαν μεγάλος πρωταθλητής όπως είναι", είπε ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι.

"Πάμε μέσα να τα πούμε" είπε ο Βέλγος φορ της Ίντερ στον Σουηδό. "Πήγαινε να πάρεις τηλέφωνο τη μάνα σου και κάντε τα σκα@@βουντού σας, μικρέ γαϊδαράκο" απάντησε ο Σουηδός στον Λουκακού σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport. Για να του ξαναπεί ο Βέλγος: "Αντε γ@@@@@@ εσύ και η γυναίκα σου. Μιλάμε για τη μητέρα σου; Είναι μια πουτ@@@;.".

Να τονιστεί επίσης πως ο Ιμπραχίμοβιτς που έβαλε γκολ στο ματς, είναι ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του ιταλικού Κυπέλλου (σε ηλικία 39 ετών 3 μηνών και 23 ημερών), μετά τον Φραντσέσκο Τότι (Ρόμα 2017, 40 χρόνια, 4 μήνες και 5 ημέρες) και τον Πασκουάλε Παρόντι (Αλεσάντρια 57-58, 49 ετών, 2 μήνες και 25 ημέρες). Επίσης με αυτό το γκολ, είναι ο μόνος παίκτης της Μίλαν που σκόραρε σε όλες τις διοργανώσεις που έπαιξε με τη Μίλαν αυτή τη σεζόν: Europa League, Serie A και Coppa Italia.

ⓒ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ