ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ινιέστα επιστρέφει

Ο Ινιέστα επιστρέφει
ινιεστα

Ο Ινιέστα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη διάθεση του Γκουαρντιόλα για το επόμενο παιχνίδι

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στις 4 Νοεμβρίου στο παιχνίδι των "μπλαουγκράνα" με τη Βασιλεία και ύστερα από περίπου δύο μήνες, θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Γκουαρντιόλα για το παιχνίδι της 3ης Ιανουαρίου με την Μαγιόρκα.
Ο διεθνής μέσος ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, αν και το διάστημα της απουσίας του, ο καταλανικός σύλλογος είχε πετυχημένη πορεία.

" Δεν έχω υπάρξει τραυματίας για τόσο πολύ και θέλω πολύ να παίξω. Είναι από το είδος του τραυματισμού που ξαφνικά νιώθεις ότι είσαι πάλι καλά, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Νομίζω ότι τα πάντα πήγαν καλά, τώρα είμαι καλά, προπονούμαι κανονικά, όπως οι άλλοι", δήλωσε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.

" Υποφέρεις μένοντας έξω, αλλά σε αυτή την περίπτωση το απόλαυσα, καθώς η ομάδα σε αυτή την περίοδο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, νικούσαμε συνεχώς και δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να ζητήσουμε να είμαστε σε καλύτερη θέση από αυτή που είμαστε τώρα", τόνισε ο Ινιέστα.







TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ