ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Ινκούμ και η... ανόητη αποβολή

Ο Ινκούμ και η... ανόητη αποβολή

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά, Σάμουελ Ινκούμ, κατά την παρουσία στου στην Ντιένπρ είχε κατορθώσει να αποβληθεί την ώρα που γινόταν αλλαγή σε αγώνα με την Καρπάτι.

Ο Γκανέζος Σάμουελ Ινκούμ ο οποίος από το μεσημέρι της Τρίτης ανήκει και επίσημα στον Πλατανιά έχει στο βιογραφικό του μια από τις πιο ανόητες αποβολές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Όπως θα δείτε και στο video την εποχή που αγωνιζόταν στην Ντιένπρ σε έναν αγώνα με την Καρπάτι, την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο- αφού είχε σηκωθεί το ταμπελάκι της αλλαγής με το νούμερό του- έβγαλε την φανέλα του.

Μόνο που η κίνησή του έγινε πριν περάσει την γραμμή και βρεθεί εκτός παιχνιδιού, κάτι που με βάση το γράμμα του νόμου τιμωρείται με κίτρινη κάρτα.

Για κακή τύχη του Γκανέζου ο ρέφερι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ τυπικός και ενήργησε με βάση το γράμμα του νόμου και του έδειξε την κίτρινη κάρτα και τον απέβαλλε καθώς ήταν η δεύτερη του στο παιχνίδι.

Έτσι ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν αντικατασταθεί ο Ινκούμ, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο προκαλώντας.... "εγκεφαλικά" στο τεχνικό τιμ της Ντιένπρ!

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ