ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Βασίλη Μάντζη

Ο Βασίλης Μάντζης με τη φανέλα του Ιωνικού
Ο Βασίλης Μάντζης με τη φανέλα του Ιωνικού IONIKOS FC

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Νίκαιας.

Παίκτης του Ιωνικού είναι από την Πέμπτη (30/12) ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος έπειτα από ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας επέστρεψε στην Ελλάδα και τη Super League Interwetten.

Η τελευταία ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην Ελλάδα ήταν ο Βόλος, όπου έμεινε για μία τριετία (2017/20), καταγράφοντας 21 γκολ σε 59 συμμετοχές. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης, στα Χανιά και την Τρίγλια Ραφήνας.

Η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού:

"Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας μας.

Γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου του 1991, ο Βασίλης Μάντζης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάχη Μαραθώνα. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στα Χανιά και στον ΝΠΣ Βόλο, ενώ τη σεζόν 2018/19 ήταν ο τρίτος σκόρερ της Football League με 14 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα της Μαγνησίας να ανέβει στην Super League.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Έλληνας επιθετικός φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, καταγράφοντας 48 εμφανίσεις με 13 γκολ.

Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ιωνικού!".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ