ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στην Α' Πειραιά

Η σημαία του Ιωνικού
Η σημαία του Ιωνικού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωνικός, που απέσυρε τη συμμετοχή του από τη Super League 2 την Τετάρτη (4/9), υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στην Α' Πειραιά.

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε νωρίτερα την Τετάρτη (4/9) ότι απέσυρε τη συμμετοχή του από τη Super League 2, με το ΔΣ της ομάδας της Νίκαιας να αποφασίζει έπειτα από ψηφοφορία να υποβάλει δήλωση συμμετοχής στην Α' Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

"Η φλόγα του Ιωνικού δεν σβήνει!

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός έλαβε ενημέρωση σήμερα πως η ΠΑΕ Ιωνικός παραιτήθηκε επίσημα από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Μέσα σε λίγες ώρες το Διοικητικό Συμβούλιο έπρεπε να αποφασίσει αν η ομάδα θα μείνει για έναν χρόνο ανενεργή (με την προοπτική του χρόνου να ξεκινήσει στην Γ Εθνική αν βρεθεί επενδυτής) ή αν θα δήλωνε συμμετοχή στην Α Πειραιά.

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. που κατά πλειοψηφία αποφάσισαν έστω και την ύστατη στιγμή να κατέβει η ομάδα στην Α Πειραιά με τους αθλητές της Κ19 και όσες προσθήκες μπορέσουν να γίνουν τις επόμενες μέρες.

Βρεθήκαμε σε ένα τεράστιο δίλλημα για το οποίο κάθε απόφαση έπρεπε να παρθεί άμεσα καθώς η προθεσμία της 31ης Αυγούστου είχε παρέλθει και βρήκαμε ένα παράθυρο της τελευταίας στιγμής που έπρεπε να απαντηθεί μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά -στα 60 χρόνια της ιστορίας του- ο Ιωνικός έφτασε στο όριο του να μην αγωνιστεί πουθενά ήταν πολύ σκληρό και θα αποτελούσε μια -ενδεχομένως- μαύρη σελίδα στην ιστορία μας και έπρεπε να αποφευχθεί.

Η ομάδα περνάει πλέον επίσημα στον Ερασιτέχνη, δηλαδή στον λαό του Ιωνικού. Όπως έχουμε εξηγήσει με δεκάδες ανακοινώσεις και καλέσματα, ερασιτέχνης δεν είναι η Διοίκησή του, αλλά τα μέλη του. Γι' αυτό και διαρκώς καλούμε τους φιλάθλους να γίνουν μέλη για να έχουν λόγο και για να στηρίζουν ενεργά κάθε προσπάθεια που πραγματοποιείται ανεξαρτήτως προσώπων.

Σίγουρα η Α Πειραιά δεν είναι ούτε η κατηγορία που αρμόζει στην ιστορία και στην δύναμη του Ιωνικού. Σίγουρα δεν ονειρεύτηκε κανείς μας ότι τα 60 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου θα μας βρουν στα τοπικά. Όμως η αγάπη των φιλάθλων για τον Ιωνικό ξεπερνάει κάθε κατηγορία και ο σύλλογος θα βρει τον δρόμο του γιατί ήταν, είναι και θα είναι υπεράνω προσώπων!

Στόχος μας είναι να φτιαχτεί μια αξιοπρεπής ομάδα έστω και την τελευταία στιγμή που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Παράλληλα θα ξεκινήσουν άμεσα επαφές για να βρεθεί άνθρωπος που θα αναλάβει τον ποδοσφαιρικό Ιωνικό για να τον οδηγήσει και πάλι ψηλά.

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε έναν Ιωνικό που θα τον αγκαλιάσει ολόκληρη η πόλη!".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ