STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Ιταλός Φάμπρι σφυρίζει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ο Παπαπέτρου στο Ολυμπιακός - Αστέρας

Ο Ιταλός διαιτητής Μίκαελ Φάμπρι
Ο Ιταλός διαιτητής Μίκαελ Φάμπρι ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το εξ αναβολής ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε στο Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης. Ο Γιώργος Τζοβάρας ορίστηκε στο Περιστέρι.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (02/02, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), ορίστηκε ο Ιταλός, Μίκαελ Φάμπρι, με τους συμπατριώτες του Φίλιπο Βαλεριάνι και Βαλέριο Κολαρόσι να είναι οι βοηθοί του. Στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Ιταλός, Τζιανλούκα Αουρελιάνο.

Στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στον αγώνα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (2/1, 19:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), η ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Παπαπέτρου, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Μωϋσιάδη και Θανασιά, με VAR τον Τσακαλίδη.

Στο Περιστέρι για τον αγώνα Ατρόμητος - Βόλος (03/03, 19:30, Novasports 2HD και LIVE από το SPORT24) διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς τους Μαυρούδη και Βεργέτη και VAR τον Ζαμπαλά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ASTERAS AKTOR ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ