ΑΓΓΛΙΑ

"Ο Κ.Ρονάλντο θα μείνει στη Γιουνάιτεντ"!

"Ο Κ.Ρονάλντο θα μείνει στη Γιουνάιτεντ"!
Κ.Ρονάλντο-αδερφή του

Tην επιθυμία του Κ.Ρονάλντο να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε η αδερφή του, με δηλώσεις του στη "Sun"

Η ιδιοκτήτρια μπουτίκ, Έλμα Αβέιρο, υποστήριξε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πει στην οικογένειά του και τους φίλους του ότι θα αντισταθεί στον πειρασμό που ακούει στο όνομα Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα που απειλεί να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ στις μεταγραφές για να τον φέρει στο "Μπερναμπέου".
"Ο Κριστιάνο θέλει να συνεχίσει να παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να κάνει πολύ μεγάλες προσφορές για αυτόν. Γίνεται πολύς ντόρος στις εφημερίδες για το τί θα κάνει.

Όμως ξέρουμε ποιός είναι πραγματικά και τί σκοπεύει να κάνει. Θέλει να μείνει στη Γιουνάιτεντ",

τόνισε η 34χρονη αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και συνέχισε:

"Όσο είναι ευτυχισμένος εκεί που παίζει, δεν μας νοιάζει πού είναι. Είμαστε πολύ στενή οικογένεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε έναν αδερφό όπως αυτόν.

Πολλοί άνθρωποι έρχονται στο μαγάζι ρωτώντας πού θα πάει, όμως δεν ξέρω στα σίγουρα. Μου λέει ότι του αρέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλοι εδώ θέλουν να παραμείνει".

Την ίδια ώρα, ένας φίλος επί σειρά ετών της οικογένειας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα:

"Ο Κριστιάνο θέλει να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει ιδιωτικό αεροπλάνο για να πηγαίνει να δει τη μητέρα του και την κοπέλα του, οπότε δεν είναι πρόβλημα για αυτόν η παραμονή του στο Μάντσεστερ".








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ