ΜΙΛΑΝ

Ο Καφού αποχαιρετά την Μίλαν

Ο Καφού αποχαιρετά την Μίλαν
καφου πανηγυρικο

Ύστερα από 5 χρόνια ο Καφού αποχαιρετά την Κυριακή την Μίλαν με μονάχα καλές αναμνήσεις όπως δήλωσε

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος μετά από 5 έτη γεμάτα τίτλους και χαρές θα αποχαιρετήσει μέσα σε κλίμα συγκίνησης τους "ροσονέρι", όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του παίκτη. "Πέντε χρόνια πριν επέλεξα να έρθω στην Μίλαν γιατί ήξερα πως είναι μια μεγάλη ομάδα που μπορούσα να δείξω όσα έχω μάθει στην καριέρα μου. Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια στα οποία κατάφερα να κερδίσω τα πάντα.

Μια εξαιρετική στιγμή που θα θυμάμαι πάντα, ήταν όταν πρωτοπήγα στο Μιλάνο το καλοκαίρι του 2003 και η Μίλαν μόλις είχε κερδίσει το Champions League στο Μάντσεστερ. Είμαστε ακόμα πρωταθλητές Ευρώπης. Η χαρά της κατάκτησης αυτών των τίτλων θα μείνει για πάντα στην μνήμη μου αλλά και των συμπαικτών μου"

, τόνισε γεμάτος περηφάνεια και συγκίνηση ο Καφού, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Είναι η σωστή στιγμή για να φύγω τώρα, ακόμα κι αν είμαι λυπημένος, όμως ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η στιγμή που θα επέστρεφα σπίτι μου μαζί με την οικογένεια μου στην Βραζιλία. Τα παιδιά μου πέρασαν καλά στην Ιταλία και ιδιαίτερα στο Μιλάνο".



Όσο για τον αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του, ο 37χρονος Βραζιλιάνος υπογράμμισε: "Δεν ξέρω αν θα παίξω στην Βραζιλία. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Μίλαν θα είναι την Κυριακή, όμως δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ. Είμαι έτοιμος να πετύχω αυτό τον σημαντικό στόχο και ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι σε θέση να με χρησιμοποιήσει. Δεν είναι εύκολο να πω αντίο στους οπαδούς που με καλοσώρισαν μ' έναν φανταστικό τρόπο. Όπως και 'να χει θα συνεχίσω να υποστηρίζω την Μίλαν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ