ΜΙΛΑΝ

"Ο Κακά μου είπε ότι μένει"

"Ο Κακά μου είπε ότι μένει"
New Image

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη με τον Κακά, με τον συμπατριώτη του να του εξομολογείται ότι δεν πάει στη Ρεάλ

"Μου φαίνεται αδύνατο ο Κακά να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν χρειάζεται συμβουλή από κανέναν, γιατί ξέρει ότι βρίσκεται στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και ότι η Μίλαν του έχει δώσει τα πάντα", τόνισε στις δηλώσεις του το "φαινόμενο" για να συμπληρώσει:

"Στη Νέα Υόρκη, λίγες ημέρες πριν, δείπνησα μαζί του, και παρόλο που δεν μίλησε άμεσα για την προσφορά της Ρεάλ, είπε ότι θα μείνει πιστός στη Μίλαν. Είναι ψύχραιμος και το ίδιο είμαι και εγώ, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει άποψη".

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Αντριάνο να μετακομίζει από την μία μεγάλη ομάδα της πόλης (Ίντερ) στην άλλη (Μίλαν), ο Ρονάλντο εκτίμησε ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει φανέλα ο συμπατριώτης του, συμπαίκτης του στην Εθνική Βραζιλίας, αλλά και προσωπικός του φίλος.

"Μου φαίνεται δύσκολο να συμβεί αυτή η μετεγγραφή, μολονότι πιστεύω ότι ο αέρας του Μιλανέλο (προπονητικό κέντρο των "ροσονέρι") θα του κάνει καλό.

Μιλάω πολύ με τον Αντριάνο και είμαστε πολύ καλοί φίλοι, ξέρω ότι αντιμετωπίζει προβλήματα αν και δεν μπορώ να πω ποιά είναι αυτά".



Μετά από έξι μήνες στην Μίλαν όπου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη (είχε αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων με τη Ρεάλ), παρά μόνο στο Καμπιονάτο, ο Ρονάλντο ανυπομονεί για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, στέλνοντας το μήνυμα στους φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης ότι θα δουν στο "Σαν Σίρο" έναν Ρονάλντο από τις παλιές καλές ημέρες που άφηνε άφωνη την Ευρώπη.

Υποσχέσεις για σούπερ-χρονιά από "Ρόνι"
"Έχουμε την καλύτερη επίθεση του κόσμου και την καλύτερη ομάδα. Είμαι σε μία μοναδική στιγμή στην καριέρα μου.

Χρωστάω τα πάντα στη Μίλαν γιατί ήταν ένα στοίχημα η μετεγγραφή μου, που πήγε καλά, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα.



Τώρα θέλω να έχω μία καλή προετοιμασία. Αυτή θα είναι η κορυφαία χρονιά στην καριέρα μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω πάντα μεγάλα κίνητρα.

Όταν δεν θα έχω επιθυμία να προσφέρω τότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο",

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος φορ.

Στο ερώτημα δε, ποιος εκ των Ρομπίνιο ή Πράτο θα είναι ο νέος Ρονάλντο, ο άσος της Μίλαν σχολίασε:

"Ξεκίνησα να παρακολουθώ τον Πράτο πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων κόντρα στη Μπαρτσελόνα, είναι ακόμα πολύ νέος, όμως έχει απίστευτα στατιστικά και μεγάλες δυνατότητες.

Θα έχει σίγουρα μία εκπληκτική καριέρα. Με τον Ρομπίνιο ήμουν συμπαίκτης στη Ρεάλ. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, με έξοχη τεχνική κατάρτιση".


















TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ