ΑΡΗΣ

Ο Καλαϊτζίδης θέλει Λόπεζ

Ο Καλαϊτζίδης θέλει Λόπεζ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει στον Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον Τζόναθαν Λόπεζ. Συζήτηση με τον Παναγιώτη Στεφανίδη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τον γνώριμό του από την κοινή τους παρουσία από την Βέροια Τζόναθαν Λόπεζ θέλει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στον Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ισπανού τερματοφύλακα θα ισοδυναμεί με την κάλυψη της μίας από τις τρεις μεταγραφές που έχει δικαίωμα να κάνει ο Άρης άνω των 24 ετών.

Επί του παρόντος εμπόδιο αποτελούνε οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Λόπεζ ειδικά στο ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League που αποτελεί πάντα τον Νο1 στόχο της διοίκησης της ΠΑΕ. Παράλληλα φανερώνει το ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια πώλησης του Σωκράτη Διούδη.

Πέραν του Λόπεζ πάντως ο Καλαϊτζίδης «βλέπει» κι άλλες περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών έχοντας το δικαίωμα να αποκτήσει μέχρι τρεις εφόσον και τυπικά δεν θα πάρει αδειοδότηση, αν και όλα παραμένουνε ρευστά αυτήν τη στιγμή. Κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή δεν θα γίνει κίνηση απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών.

Εκτός πάντως της επιθυμίας πώλησης του Διούδη για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κάτι ανάλογο συνεχίζει να ισχύει και με τον Μιχάλη Μανιά. Την στιγμή αυτή ο επιθετικός του Άρη βρίσκεται στην γενέτειρά του στην Ρόδο επιμένοντας ότι δεν θα προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής.

Ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα και απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την πρόταση που φέρεται να έχει από ομάδα της Τουρκίας. Εκτός των άλλων για τον Μανιά υπάρχει ενδιαφέρον και από τρεις ομάδες της Super League με την μία να είναι από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η επιθυμία εξάλλου πώλησης του Μανιά αποτελεί μέρος του πλάνου βιωσιμότητας που θέλει να παρουσιάσει η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη για την ΠΑΕ Άρης αφού τα χρήματα που θα μπούνε στα ταμεία θα αποτελέσουνε σημαντική οικονομική ανάσα. Ειδικότερα στο να επιτευχθεί ο στόχος της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Υπενθυμίζεται πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Μανιά είναι στο 1.000.000 ευρώ με την διοίκηση της ΠΑΕ να είναι θετική σε κάθε συμφέρουσα πρόταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ