ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Καλδερόν... αποχαιρετά τον Καπέλο

Ο Καλδερόν... αποχαιρετά τον Καπέλο
New Image

Απειροελάχιστες ελπίδες να συνεχίσει στη "βασίλισσα" έχει ο Καπέλο, με τον πρόεδρο να τονίζει ότι ήθελε να φέρει τον Σούστερ από το περασμένο καλοκαίρι

"Πέτυχε το στόχο που είχαμε θέσει, όμως στο τέλος της κάθε σεζόν κάνουμε έναν απολογισμό και παίρνουμε μία απόφαση. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που μας επιτρέπει να διακόψουμε τη συνεργασία", τόνισε ο πρόεδρος των Μαδριλένων, ο οποίος αποκάλυψε ότι δικιά του επιθυμία είναι να αναλάβει ο Σούστερ την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

"Εγώ ήθελα τον Σούστερ πριν από έναν χρόνο όμως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, μου είπε ότι ήταν ανάγκη να πάρουμε τον Καπέλο. Είναι προφανές ότι ο Πέτζα δεν έκανε λάθος, δεν υπάρχει αμφιβολία γι'αυτό".

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού με την Χετάφε (έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2008) ο Καλδερόν επικαλέστηκε τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει τον πρόεδρο της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, επισημαίνοντας ότι για την θέση του προπονητή είναι στα υπόψη οι περιπτώσεις των Λάουντρουπ, Κούμαν και Βενγκέρ.

Να σημειωθεί ότι η τελική απόφαση για το μέλλον του Καπέλο στη Ρεάλ θα παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο, κάτι που θα γίνει μετά την λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, που αγωνίζεται για τον τίτλο κόντρα στη Μπαρτσελόνα.






TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ