ΑΕΚ

Ο Κάλενς σκόραρε και ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς στην ισοπαλία του Περού με την Κολομβία

Peru's Alexander Callens celebrates scoring his side's opening goal against Colombia during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup 2026 at National stadium in Lima, Peru, Friday, Sept. 6, 2024. (AP Photo/Guadalupe Pardo)
Peru's Alexander Callens AP

Ο Αλεξάντερ Κάλενς άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση του Περού με την Κολομβία (1-1) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/9), το Περού υποδέχθηκε την Κολομβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Με την αναμέτρηση να οδεύει στο 68ο λεπτό και τις δύο ομάδες "κολλημένες" στο 0-0, ο Αλεξάντερ Κάλενς "έσπασε" την ισορροπία, σκοράροντας με προβολή από κοντά για το 1-0 των Περουβιανών. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς για ένα γκολ που έδειχνε ότι μπορεί να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, καθώς το ματς ήταν αρκετά κλειστό με λίγες μεγάλες ευκαιρίες.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λούις Ντίας στο 82ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ του Χάμες Ροντρίγκες και ασίστ του Ντουράν.

Ο Κάλενς μάτωσε στο αριστερό του φρύδι και αντικαταστάθηκε πριν ισοφαρίσουν οι Κολομβιανοί (82') και δήλωσε μετά το ματς ότι: "Κατάφεραν να περάσουν την μπάλα μόνο μια φορά από στατική φάση και σκόραραν. Αυτό είναι που μας πονάει περισσότερο", ενώ για το μικροπρόβλημα στο πρόσωπο ανέφερε ότι: "Το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε για την αλλαγή μου".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ