ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Καλλέργης και το... μπαμ

Ο Καλλέργης και το... μπαμ
INTIME SPORTS

Ο ταλαντούχος 22χρονος άσος Μανώλης Καλλέργης είναι κοντά σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ατρομήτου, που... αναφέρθηκαν σε μεταγραφή έκπληξη!

Ο Ατρόμητος είναι από τις ελάχιστες ομάδες που επενδύουν σε ταλαντούχος Έλληνες ποδοσφαιριστές και τα έχουν καταφέρει περίφημα, αναδεικνύοντας σπουδαίους παίκτες.

Η τακτική των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου σ' ό,τι αφορά στον σχεδιασμό δεν αλλάζει και με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, φαίνεται πως οι "κυανόλευκοι" θα συνεχίσουν να επενδύουν στο μέλλον.

Τρανή απόδειξη η μεταγραφή του Μανώλη Καλλέργη από τον Φωκικό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal-News".

Πρόκειται για 22χρονο δεξιοπόδαρο μέσο, που φέτος έχει 33 συμμετοχές και 4 γκολ με την ομάδα της Άμφισσας και παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, εκείνος επέλεξε Ατρόμητο λόγω καριέρας και... Μπάγεβιτς.

Η συμφωνία με την ομάδα του Φωκικού αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τον χαρακτηρίζουν νέο Καραγκούνη.

Σ΄ό,τι αφορά στις υπόλοιπες μεταγραφές, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, οι άνθρωποι του Ατρομήτου έλεγαν με νόημα: "Θα υπάρξουν εκπλήξεις με ονόματα που δεν έχουν ακουστεί και δεν αγωνίζονται στο δικό μας πρωτάθλημα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ