ΑΡΗΣ

Ο Κάλβο ήταν μόνο η αρχή

Ο Κάλβο ήταν μόνο η αρχή
INTIME SPORTS

Την περασμένη Κυριακή, ο Έκτορ Κούπερ δήλωσε πως δεν υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός είναι ο πρώτος που "καρατομείται" από τον τεχνικό του Άρη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει αποφασίσει να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στην ομάδα και ο Κάλβο ήταν ο πρώτος που... την πλήρωσε, αφού από την αρχή της σεζόν τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα για τον Ισπανό μέσο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Πέραν της αδιαφορίας που επεδείκνυε και χωρίς να έχει προσφέρει ουσιαστικά τίποτα στο μέσα στη χρονιά, ο Κάλβο προκάλεσε και αρκετά εξωαγωνιστικά προβλήματα, με συνέπεια ο Κούπερ να μην διατηρήσει άλλο την υπομονή του και να τον τελειώσει από την ομάδα.

Το δρόμο του Κάλβο αναμένεται να ακολουθήσουν σύντομα κι άλλοι παίκτες. Πρώτος και καλύτερος ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Φαμπιάνο Λίμα, τον οποίο ελάχιστοι έχουν δει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη, αφού έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο μόλις σε 3 αγώνες, μετρώντας συνολικά 28 λεπτά συμμετοχής.

Επομένως, για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αφού δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλει ο Κούπερ σε μία απαιτητική θέση, όπως του σέντερ φορ, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους "κίτρινους".

Η επόμενη περίπτωση που φαίνεται να προβληματίζει έντονα τον Κούπερ είναι αυτή του Μεντί Ναφτί. Ο Τυνήσιος είναι μία περίπτωση ανάλογη με αυτή του Κάλβο, αφού υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι που βάζουν τον Κούπερ σε σκέψεις.

Όπως και ο Κάλβο, ο Ναφτί ήταν πέρυσι ένας από τους στυλοβάτες του Άρη στην καλή πορεία που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα. Ωστόσο φέτος, τα στάνταρ απόδοσής του έχουν πέσει δραματικά, με συνέπεια ο Κούπερ να προτιμά στη θέση του τους Φατί, Τόχα και Πρίττα, Επιπλέον, κάποια εξωαγωνιστικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει λειτουργούν εις βάρος του, αφού του δίνουν πολλά μείον στο μυαλό του Έκτορ Κούπερ.

Το τι θα γίνει, θα το γνωρίζουμε μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων, ώστε να έχει μετά το περιθώριο ο Άρης να καλύψει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οποιοδήποτε κενό που θα δημιουργηθεί στο ρόστερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ