ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο καλύτερος Ατρόμητος της ιστορίας!

Ο καλύτερος Ατρόμητος της ιστορίας!
INTIME SPORTS

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο Ατρόμητος, αποδεικνύοντας πως φέτος είναι η πιο επιτυχημένη χρονιά της ιστορίας του. Δείτε τα στατιστικά.

Η φετινή χρονιά δεν είναι απλά επιτυχημένη για τον Ατρόμητο, είναι η καλύτερη της ιστορίας του, καθώς ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του σπάνε συνεχώς ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υπάρχει σχετικό θέμα με τις έξι κορυφαίες επιδόσεις της ομάδας του Περιστερίου. Δείτε αναλυτικά...

Α) Έχει κατοχυρώσει τη τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, που είναι η υψηλότερη στην ιστορία της, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής.

Β) Έχει κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στη μεγάλη κατηγορία (50) κι ενώ υπολείπεται μια ακόμη αγωνιστική για τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Γ) Έχει κάνει τις λιγότερες ήττες (5) από κάθε άλλη ομάδα με εξαίρεση τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (3) και τον Παναθηναϊκό που επίσης έχει 5 ήττες.

Δ) Έχει ήδη κάνει ρεκόρ νικών στη μεγάλη κατηγορία (13).

Ε) Έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (με 24 γκολ παθητικό) που είναι η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της και μόνο ο Ολυμπιακός (17 γκολ) και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός (23) έχουν δεχθεί λιγότερα.

ΣΤ) Έχει μείνει αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 2 παιχνίδια κυπέλλου Ελλάδας επίδοση που επίσης γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ