ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Ο καμεραμάν για την επίθεση που δέχθηκε από τον Μαρτίνες: "Θύμωσα πολύ, δούλευα όπως κι εκείνος"

Ο καμεραμάν για την επίθεση που δέχθηκε από τον Μαρτίνες: "Θύμωσα πολύ, δούλευα όπως κι εκείνος"

Ο εικονολήπτης, Τζόνι Τζάκσον, σχολίασε την επίθεση του Εμιλιάνο Μαρτίνες στην κάμερά του, ενώ η Ένωση των Αθλητικών Δημοσιογράφων της Κολομβίας ζήτησε από τη FIFA να τον τιμωρήσει.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ξέσπασε σε μια κάμερα στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία στη Μπαρακίνγια στα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Ο Τζόνι Τζάκσον, η κάμερα του οποίου εκνεύρισε τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, μίλησε για το περιστατικό, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά του Αργεντινού σταρ.

"Στο τελευταίο σφύριγμα ως εικονολήπτης ψάχνω πάντα για αντιδράσεις. Μπαίνω απλά στον αγωνιστικό χώρο κι αναζητώ αντιδράσεις.

Βλέπω τον Μαρτίνες να κάνει χειραψία με έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα, νομίζω, και τον πλησιάζω. Κι από το πουθενά ο Ντιμπού με έριξε κάτω.

Με έκανε να θυμώσω πολύ, γιατί δούλευα, όπως έκανε κι εκείνος. Χειριζόμουν απλά την κάμερά μου, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο μαζί του. Αλλά δεν του είπα τίποτα.

Ήθελα να σου πω να μείνεις ήρεμος, αδερφέ. Στη ζωή, ανά πάσα στιγμή, όλοι έχουν χάσει ένα παιχνίδι, και ξαφνικά αυτή η ήττα σήμαινε πολλά για σένα. Αλλά συνέχισε, Μαρτίνες", είπε.

Την ίδια στιγμή η Ένωση Αθλητικών Δημοσιογράφων της Κολομβίας εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τη FIFA να επιβάλει υποδειγματική κύρωση κατά του Μαρτίνες.

"Η Acord Colombia απορρίπτει κατηγορηματικά την επιθετική ενέργεια του Αργεντινού τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες προς έναν εικονολήπτη στο τέλος του αγώνα.

Το να χτυπήσεις ένα χέρι για να πετάξεις τον εξοπλισμό του εικονολήπτη στο γήπεδο είναι μια επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης που δεν ανέχεται η Ένωσή μας.

Η Acord, ως αρχή αθλητικής δημοσιογραφίας στη χώρα, απαιτεί από τη FIFA να επιβάλει μια υποδειγματική κύρωση κατά του κ. Μαρτίνες, που δεν αποτελεί παράδειγμα για τις νέες γενιές".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ