ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Κάναντι σχολίασε στο Facebook την ισοπαλία του Ατρόμητου

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ICON

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, σχολίασε στη προσωπική του σελίδα στο facebook το ματς του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης λέγοντας η ομάδα του ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της.

Σε μια κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα προχώρησε ο Νταμίρ Κάναντι με τον Αυστριακό τεχνικό του Ατρόμητου να σχολιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί στο facebook το ματς της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η ομάδα του Περιστερίου ήταν αυτή που έπρεπε να πάρει τη νίκη, όντας ανώτερη από τον αντίπαλο της, και τόνισε ότι είναι μια εμφάνιση στην οποία μπορεί να χτίσει ο Ατρόμητος.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Κάναμε μία σπουδαία εμφάνιση τη Δευτέρα και κυριαρχήσαμε. Είχαμε πέντε μεγάλες ευκαιρίες και δοκάρι, σκοράραμε στην αρχή της επανάληψης αλλά ενώ είμαστε καλύτερη ομάδα δεν τελειώσαμε το ματς. Ο αντίπαλος ισοφάρισε προς το τέλος με το δεύτερο σουτ που έκανε προς τη εστία μας. Εμείς μπορούμε να χτίσουμε πάνω σ' αυτή την εμφάνιση".

Ο Κάναντι σχολίασε στο Facebook την ισοπαλία του Ατρόμητου

Να σημειώσουμε ότι ο Κάναντι διατηρεί προσωπική σελίδα στο facebook την οποία ανανεώνει αρκετά συχνά ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτή έχει ποστάρει αρκετά πράγματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή του στην Ελλάδα αλλά και τον Ατρόμητο. Όπως για παράδειγμα την πρόσφατη επίσκεψη του στη Λεωφόρο για να δει τον Απόλλωνα αλλά και το σχολιασμό της μεταγραφής του Καρασαλίδη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ