ΛΑΜΙΑ

Ο Καραμάνος δάκρυσε on camera: "Αμφισβητήθηκε το ήθος και ο χαρακτήρας κάποιων παιδιών"

Ο Καραμάνος δάκρυσε on camera: "Αμφισβητήθηκε το ήθος και ο χαρακτήρας κάποιων παιδιών"
PRINT SCREEN

Ο Τάσος Καραμάνος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στις δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV λύγισε και αναφέρθηκε στο διάστημα που δεν έπαιζε και στα όσα έγιναν εις βάρος του ίδιου και κάποιων συμπαικτών του.

Ο Τάσος Καραμάνος μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Ολυμπιακό στην οποία έπαιξε ξανά μετά τον περασμένο Νοέμβριο που είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV και λύγισε καθώς εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στην επανεμφάνιση του.

Για το ριστάρτ και τον νέο προπονητή και την επανεμφάνιση του από τον προηγούμενο Νοέμβριο:

"Δύσκολη κατάσταση, αισθάνομαι πραγματικά σαν την πρώτη μου φορά που αγωνίστηκα στην Α' Εθνική, είναι κάτι το οποίο, το να μπαίνω μέσα στο παιχνίδι, είναι κάτι σαν ξένο πλέον, σαν να το έχει αποβάλει ο οργανισμός μου και δυστυχώς επειδή πρέπει να λέμε και καμία φορά τα πράγματα με το όνομα τους, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, υπήρξαν άνθρωποι στην ομάδα που αυτοί μας το απέβαλαν και για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι πλέον μέσα στην ομάδα.

Με το ζόρι προσπαθήσανε κάποια παιδιά τα οποία έχουν βάλει πλάτη, γιατί το έχω ξαναπεί το αγωνιστικό κομμάτι είναι πολύ υποκειμενικό, αρέσεις σε κάποιον ποδοσφαιρικά, δεν αρέσεις σε κάποιον είναι σεβαστό. Σε άλλα ζητήματα αμφισβητήθηκαν πάρα πολλά σε κάποια άτομα, σε ήθος, σε χαρακτήρα, που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα και πραγματικά λυπάμαι που με οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και να χρειαστεί να τοποθετηθώ τόσο επίσημα. Αλλά ήμουν τόσο σκασμένος όλο αυτόν τον καιρό μέσα μου και...".

Τα λόγια που άκουσες από τον κ. Βόκολο όταν ήταν να μπεις στο παιχνίδι ποια ήταν;

"Συγνώμη για αυτό. Είναι κάτι πολύ όμορφο, ήθελα να του πω μέχρι και ευχαριστώ για τη συγκεκριμένη φάση αλλά εντάξει πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι και όπως είπα και πριν είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια. Αν χρειαστεί να παίξω 20 λεπτά, 10 ή 90 θα είναι το ίδιο. Σε αυτή την ομάδα πραγματικά είμαστε μια παρέα και δεν το λέω για να το πω και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε".

Στο πρώτο του σχόλιο αναφορικά με την εικόνα της Λαμίας στην αναμέτρηση υποστήριξε:

"Όσοι ήταν στο γήπεδο και είδαν το παιχνίδι και εμείς οι ίδιοι νιώσαμε κάτι διαφορετικό μία σπίθα, μία επιθυμία να μπορέσουμε να αντριστρέψουμε την κατάσταση. Να δημιουργήσουμε κάτι καλό σε ένα παιχνίδι που εκ των προτέρων ήταν κόντρα στα θέλω μας, ήμασταν το αουτσάιντερ και το γνωρίζαμε

Έτσι όπως είναι η κατάσταση, είναι παιχνίδια που είναι λίγα μέχρι το τέλος της σεζόν και πρέπει να διεκδκούμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε γιατί ο χρόνος πιέζει. Μακάρι αυτό που δείξαμε σήμερα, στο πρώτο μέρος, να το διατηρήσουμε. Πρέπει ξεχωριστά ο κάθε ποδοσφαιριστής από εμάς να το αντιληφθεί να βάλει πλάτη και να προχωρήσουμε.

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε στο τέλος, όλοι το ευχόμαστε. Τουλάχιστον αν είναι να πέσουμε να πέσουμε, να πέσουμε με το κεφάλι ψηλά. Το θέμα δεν είναι το απευκταίο σενάριο να χάσεις την κατηγορία, το θέμα είναι να διατηρήσεις την υστεροφημία σου και την αξία σου όσο το δυνατόν ψηλότερα ακόμη και στο χαμηλότερο επίπεδο".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ