ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καρέτσας κέρδισε τον Τζόλη στη μάχη Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ, υπό το βλέμμα των Τοροσίδη και Παπαδόπουλου

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας BELGA VIA AFP

Σεφτέ στις νίκες στο βελγικό πρωτάθλημα έκανε η Γκενκ του Κωνσταντίνου Καρέτσα, που επικράτησε με ανατροπή της Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη με 3-2. Από τον πάγκο ήρθαν οι δύο Έλληνες, ενώ στο γήπεδο για να τους παρακολουθήσουν βρέθηκαν οι Βασίλης Τοροσίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος

Κωνσταντίνος Καρέτσας - Χρήστος Τζόλης σημειώσατε άσο, καθώς η Γκενκ που αγωνίζεται ο 16χρονος χαφ κέρδισε με ανατροπή με 3-2 την Κλαμπ Μπριζ του 22χρονου επιθετικού για την τρίτη αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη νίκη της Γκενκ στην Pro League μετά από μία ισοπαλία και μία ήττα, αποτέλεσμα που την ανέβασε στην όγδοη θέση με τέσσερις βαθμούς, αφήνοντας στη 13η θέση την Μπριζ με μόλις έναν.

Στην Σέγκενα Αρένα βρέθηκαν μάλιστα και ο επικεφαλής της Εθνικής ποδοσφαίρου, Βασίλης Τοροσίδης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής εθνικών ομάδων όλων των ηλικιών, Δημήτρης Παπαδόπουλος, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τους δύο Έλληνες, που ήρθαν από τον πάγκο στο ματς, και να πείσουν τον Καρέτσα να φορέσει τη φανέλα της Ελλάδας.

Για την ιστορία, το σκορ από την πλευρά της Κλαμπ Μπριζ άνοιξε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Σκοβ Όλσεν, για να κάνει το 0-2 με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Ο Στόκερς από το σημείο του πέναλτι στο 68' μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους, ο Αροκοντάρε ισοφάρισε 18 λεπτά αργότερα σε 2-2, για να δώσει τη νίκη και τρίποντο ο Χροσόβσκι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκληρώνοντας παράλληλα μία μεγάλη ανατροπή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ