ΙΝΤΕΡ

Ο Κάριου προσπέρασε τον... Χαριστέα!

Ο Κάριου προσπέρασε τον... Χαριστέα!

Η Ίντερ εξακολουθεί να ψάχνει έναν επιθετικό μέχρι το... καλοκαίρι για αντι-Μιλίτο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο μόνος πλέον υποψήφιος από τους ελεύθερους παίκτες είναι ο Τζον Κάριου.

Το όνομα του Άγγελου Χαριστέα ήταν μεταξύ μερικών που εξετάστηκαν από τους ανθρώπους της Ίντερ τις τελευταίες ημέρες, στην προσπάθειά τους να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντιέγκο Μιλίτο, όμως σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο "Χάρι" δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Corriere dello Sport", οι "νερατζούρι" εμφανίζονται επιφυλακτικοί να πάρουν έναν παίκτη μεγάλης ηλικίας που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του εδώ και μήνες και ο μόνος ο ο οποίος έχει ακόμα τύχη -αν και στο ταμείο ανεργιάς από το καλοκαίρι- είναι ο Τζον Κάριου.

Διαβάστε για το δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" που ήθελε την Ιντερ να αμφιταλαντεύεται μεταξύ Τζον Κάριου και Άγγελου Χαριστέα ώστε να καλύψει για μερικούς μήνες το κενό του τραυματία Μιλίτο.

Οι περιπτώσεις των Φαν Νίστελροϊ, Χαριστέα και Μίντο δεν απασχολούν πλέον τους συνεργάτες του Μάσιμο Μοράτι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν ουσιαστικά πως αν γίνει κίνηση, τότε αυτή θα είναι για την απόκτηση του άλλοτε άσου της Ρόμα, Κάριου.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ