ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κετσπάγια δεν ενθουσιάζει, διχάζει

Ο Κετσπάγια δεν ενθουσιάζει, διχάζει
Κετσπάγια

Ο κόσμος αντιδρά για Τιμούρ Κετσπάγια, που σύμφωνα με τους Κύπριους βρίσκεται στην Ελλάδα

Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/5, 14:00), στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα κριθεί οριστικά το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της περαϊκής ομάδας. Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί το θέμα προπονητή, αλλά όλα δείχνουν πως οι δρόμοι του συλλόγου με τον Ισπανό χωρίζουν.
Με τα έως τώρα δεδομένα, μοναδική περίπτωση για να αντιστραφεί η κατάσταση είναι να βάλει νερό στο κρασί του ο 45άχρονος τεχνικός και να αποδεχθεί τους όρους του νέου συμβολαίου που του προτείνει η ΠΑΕ γιατί ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν προτίθεται να κάνει βήμα πίσω στην προσφορά προς τον κόουτς.

Είναι ξεκάθαρο πια πως ο πρόεδρος του συλλόγου δεν "καίγεται" να κρατήσει στην ομάδα τον Βαλβέρδε. Γι' αυτό και ο διάδοχός του φέρεται, ήδη, έτοιμος. Ο λόγος για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος, σύμφωνα με φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες από την Κύπρο, βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη (7/5) και περιμένει ειδοποίηση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του νταμπλούχου.

Το Δ.Σ., για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Άλλωστε, όπως μας έχει διδάξει το πρόσφατο παρελθόν, όταν συνεδριάζει έκτακτα το Διοικητικό Συμβουλίου του Ολυμπιακού για να συζητηθεί από τα μέλη του το θέμα προπονητή, ο εκάστοτε τεχνικός βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Ο κόσμος δεν θέλει τον Κετσπάγια

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένα ράκος μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Η αλήθεια, όμως, είναι πως ρίσκαρε και την... πάτησε. Όταν ο Ολυμπιακός τού πρόσφερε νέο συμβόλαιο, ο Ισπανός ζήτησε χρόνο για να απαντήσει, καθώς περίμενε κάλεσμα από την πατρίδα του για να επιστρέψει στην Primera Division. Αυτή η πρόταση δεν ήρθε ποτέ και όταν ο Βαλβέρδε αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο, ο Σωκράτης Κόκκαλης άλλαξε ρότα και αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά στο επικοινωνιακό κομμάτι και αντί να περιμένει ο πρόεδρος τον Βαλβέρδε, ο Βαλβέρδε περίμενε τον πρόεδρο.

Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είναι παγωμένος ύστερα από την τροπή που πήρε το θέμα προπονητή. Το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν ενθουσιάζει και δεν συγκινεί. Αντίθετα, διχάζει. Ο Γεωργιανός προπονητής, με το κιτρινόμαυρο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής, μπορεί να έκανε εξαιρετική δουλειά στην Κύπρο, όμως άλλο Ανόρθωση και άλλο Ολυμπιακός. Είναι ξεκάθαρο πως η πλειοψηφία των φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας δεν θέλει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι λόγοι είναι αρκετοί, αλλά δεν είναι της παρούσης να τους αναλύσουμε. Όταν και αν επισημοποιηθεί η συνεργασία Ολυμπιακού-Κετσπάγια, τότε θα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας να σχολιάσουμε μία κίνηση, που - αν πάρει σάρκα και οστά - θα αποτελέσει το κύριο θέμα συζήτησης, το προσεχές καλοκαίρι, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

VODAFONE MVP of the YEAR ο Γκαλέτι

Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο η VODAFONE, Κύριος Χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέδειξε τον Vodafone MVP of the YEAR. Σε 20 συνολικά εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για το Πρωτάθλημα της Superleague και τις διεθνείς διοργανώσεις, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ επέλεξαν τον πολυτιμότερο παίκτη κάθε αγώνα. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων που συγκέντρωσαν οι παίκτες σε κάθε ματς, αναδείχθηκε Vodafone MVP of the YEAR ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

O Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε Vodafone MVP σε 8 εντός έδρας αγώνες της πειραϊκής ομάδας, συγκεντρώνοντας συνολικά 347 ψήφους από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας αναδείχθηκε ο Φερνάντο Μπελούτσι με 5 βραβεία, ενώ την τρίτη θέση με 2 βραβεία Vodafone MVP στο ενεργητικό του, κατέκτησε o Ντιόγκο.

Ο Vodafone MVP of the YEAR 2008-2009, Λουτσιάνο Γκαλέτι, θα τιμηθεί από τη VODAFONE στα πλαίσια του εορτασμού για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ, το Σάββατο 9 Μαΐου, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ