ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υποστήριξε, ενόψει του ντέρμπι με την Ίντερ, πως δεν έχει τίποτα το κοινό με τον "άσπονδο φίλο" του Ζοσέ Μουρίνιο

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υποστήριξε, ενόψει του ντέρμπι με την Ίντερ, πως δεν έχει τίποτα το κοινό με τον "άσπονδο φίλο" του Ζοσέ Μουρίνιο
Ρανιέρι-Γιουβέντους

To "ντέρμπι της Ιταλίας" μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους το ερχόμενο Σάββατο μαγνητίζει όλους τους φίλους του Καμπιονάτο, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να βρίσκει όμως την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να... τονίσει την διαφορά φιλοσοφίας που έχει με τον ομόλογό του των "νερατζούρι", Ζοσέ Μουρίνιο.

"Αν μου αρέσει κάτι πάνω στον Μουρίνιο; Ναι, το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του μιλούν με πολύ καλά λόγια για αυτόν σημαίνει ότι έχει αναπτύξει μία εξαιρετική σχέση μαζί τους", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός της Γιουβέντους στην "Gazzetta dello Sport", για να συνεχίσει:

"Δεν μου αρέσουν όμως οι πολεμικές που δημιουργεί περιστασιακά. Η ένταση που υπάρχει μεταξύ μας δεν έχει να κάνει καθόλου με το γεγονός ότι με διαδέχτηκε στην Τσέλσι.

Ήξερα ότι δεν είχα πίστωση χρόνου, όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι έκανα μία σούπερ σεζόν επειδή οδήγησα τους μπλε στην τέταρτη θέση χωρίς να ξοδέψω πολλά χρήματα. Αν ζηλεύω τον Μουρίνιο για τον μισθό του; Καθόλου.

Ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει σε αυτό τον κόσμο. Δεν με απασχολούν τα χρήματα, αυτό δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα για εμένα. Απλά, δεν έχω τίποτα κοινό με τον Μουρίνιο.

Μπορεί να έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και εγώ όχι, όμως είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και εξακολουθώ να βελτιώνομαι, οπότε πιστεύω ακόμα ότι έχω κάνει πολύ καλή δουλειά".









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ