ΠΑΟΚ

Ο Κλάους γιορτάζει και το Sport24.gr θυμάται

Ο Κλάους γιορτάζει και το Sport24.gr θυμάται

Σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια γεννήθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης κι αυτό αρκεί για να θυμηθούμε κάποιες από τις μεγάλες του στιγμές με τον ΠΑΟΚ (VIDEOS).

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και πέρα από το προφανές ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει ακόμη έναν λόγο για να γιορτάζει. Σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια ο Κλάους ερχόταν στον κόσμο και λίγο-πολύ όσοι τον έζησαν από τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο ήξεραν ότι εκείνο το παιδί θα καταφέρει μία μέρα να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί του.

Επιμέλεια: Χρήστος Κομνηνακίδης

Κι εκείνος τους δικαίωσε. Πήρε... προαγωγή από την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ το 2006 και όλοι βλέπαμε στο πρόσωπό του τον νέο ηγέτη της ομάδας. Το πάθος του για τον "Δικέφαλο", αλλά πάνω απ' όλα η προσφορά του είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Ο Κλάους μετρά 140 συμμετοχές και 54 γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ από φέτος είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Ευρώπη με 17 γκολ σε 40 παιχνίδια! Συνολικά, δηλαδή στον ΠΑΟΚ έχει πετύχει 83 γκολ σε 203 παιχνίδια.

Μεγαλύτερη φετινή του στιγμή ήταν αναμφισβήτητα η ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Θα μείνει στην Τούμπα μέχρι το 2018 με απολαβές που είναι ίσες με αυτά που έχει προσφέρει. Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ρήτρα αποδέσμευσής του αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ (!), κάτι που δείχνει πόσο πολύ πιστεύουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον Κλάους.

Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει το γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό κι έστειλε τον "Δικέφαλο" στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά κι άλλα κρίσιμα ή όμορφα γκολ που έχει πετύχει.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας θυμηθούμε ορισμένες από τις στιγμές του Στέφανου Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ..

Τα πρώτα του γκολ με τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Λάρισα

Το... ξύλο που έτρωγε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Το πέναλτι με τον Άρη (μετά το 16.40)

Το Show στο λεωφορείο της ομάδας με τον Ολίσε

Το κρίσιμο γκολ στο Λονδίνο με την Τότεναμ

Το απίθανο γκολ με τον Άρη στην Τούμπα

Το περσινό -αξέχαστο- γκολ με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της Τούμπας

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ