ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Ο Κλοπ υποψήφιος για τον πάγκο της Γερμανίας, αν ο Νάγκελσμαν φύγει μετά το Μουντιάλ 2026

Ο Κλοπ υποψήφιος για τον πάγκο της Γερμανίας, αν ο Νάγκελσμαν φύγει μετά το Μουντιάλ 2026
AP

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο Γιούργκεν Κλοπ αποτελεί τον Νο1 στόχο της εθνικής Γερμανίας για να αντικαταστήσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αν αποφασίσει να αποχωρήσει μετά το Μουντιάλ του 2026.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως παρότι είχε συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, στο φινάλε της σεζόν 2023/24 θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο 57χρονος τεχνικός αποτελεί τον κύριο στόχο της εθνικής Γερμανίας σε περίπτωση αποχώρησης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εάν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 ο Νάγκελσμαν αποφασίσει να αποχωρήσει, η Γερμανία να κινηθεί για τον Κλοπ, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με την εθνική.

Στις δηλώσεις του ο Κλοπ, όταν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Λίβερπουλ είχε πει: "Αν με ρωτήσεις, "Θα ξαναδουλέψεις ποτέ ως προπονητής;".

Θα έλεγα τώρα όχι, αλλά δεν ξέρω προφανώς πώς θα νιώσω γιατί δεν είχα βιώσει ποτέ ξανά αυτή την κατάσταση. Ξέρω τον εαυτό μου, δεν μπορώ να κάτσω.

Θα βρω κάτι άλλο ίσως να κάνω. Αλλά δεν θα προπονήσω κάποιον σύλλογο ή εθνική τουλάχιστον για έναν χρόνο. Αυτό δεν είναι δυνατό, δεν μπορώ να το κάνω και δεν θέλω να το κάνω".

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ