ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Κοκότοβιτς στο SPORT 24

Ο Κοκότοβιτς στο SPORT 24
Κοκότοβιτς

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μιλάει στο SPORT 24 για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, σε όλες τις ομάδες που έχει κοουτσάρει προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του το πνεύμα του νικητή και στον Ατρόμητο, τα μαθήματα ήταν εντατικά και όπως δείχνουν έχουν ήδη πιάσει τόπο.
Ο τεχνικός του Ατρομήτου, όπως παραδέχεται στο SPORT 24 περίμενε την επιτυχία και μάλιστα συμπληρώνει: " Θα μπορούσε να έρθει και πιο άνετα, αλλά δεν έχουμε παίκτες, αφού παίζαμε χωρίς πέντε βασικούς και αναγκάστηκα να πάρω στην αποστολή για πρώτη φορά και τον Σούφλα. Ο Ρόβας στο τέλος έπαιζε τραυματισμένος και δεν είχαμε παίκτες να βάλουμε σε συγκεκριμένες θέσεις".

Οσο για το αν σκοπεύει να κάνει δώρο στους παίκτες του, χαρίζοντας κάποιες προπονήσεις ή βγάζοντάς τους για φαγητό, ο έμπειρος κόουτς όταν τον ρωτάμε είναι κατηγορηματικός: " Το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας έχει βγει πριν το παιχνίδι της Κυριακής, συνεπώς δώρο δεν έχει! Τουλάχιστον για ρεπό, αφού για γεύμα κάτι μπορεί να γίνει (γέλια). Απλά στα αποδυτήρια τους ευχαρίστησα, γιατί έβγαλαν κατά γράμμα την προπόνηση.
Ναι στο ΟΑΚΑ, αυτό που είδατε ήταν απλά ότι εφαρμόσαμε απόλυτα αυτά που κάναμε στην τελευταία προπόνηση το Σάββατο. Γι' αυτό και αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά, αλλά συνεχίζουμε
".

Τί άλλο είδε ο κόουτς στο γήπεδο; " Οτι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, παρουσιαστήκαμε με συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία και σε κανένα σημείο δεν δείξαμε φόβο ή άγχος. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν διπλά επικίνδυνος γιατί είχε ήδη χάσει από τον Εργοτέλη και θα έψαχνε για μια μεγάλη νίκη και όμως είδατε ότι ουσιαστικά, με εξαίρεση μια φάση του Σαλπιγγίδη, μέχρι το τελευταίο τέταρτο δεν μας έκανε κλασσική ευκαιρία. Δεν αφήσαμε χώρους καταφέραμε να τους περιορίσουμε, αλλά η νίκη μας έχει διπλή αξία, ακριβώς επειδή ο αντίπαλός μας ήταν στην τσίτα. Πάντως ήμασταν καλύτερα στημένοι και αυτό φάνηκε".
Μπορεί όλοι στο Περιστέρι να παραμιλούν για το διπλό στο ΟΑΚΑ, αλλά ο κόουτς στέκεται και στην μεγάλη ανατροπή με την Ξάνθη (από 1-3 στο 70', στο τελικό 3-3). " Αυτό είναι που λέω νοοτροπία του νικητή. Το είχαμε πετύχει και με την Καλαμαριά πέρυσι, όταν χάναμε στην έδρα μας από τον Πανιώνιο με 0-3, ισοφαρίσαμε και λίγο έλειψε στην εκπνοή να νικήσουμε κιόλας! Στα παιδιά τους λέω, ότι ανεξαρτήτου αντιπάλου, σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνουν για τη νίκη και μόνο έτσι μπορείς να φτιάξεις ομάδα με προοπτική. Ο Ατρόμητος έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, διοίκηση, έδρα, φιλάθλους και παίκτες με ποιότητα. Αυτό που θέλω λοιπόν είναι να μπολιαστούν με το πνεύμα του νικητή".

Κατά την επιστροφή της ομάδας στο Περιστέρι, είχε ετοιμαστεί υποδοχή από 100 φίλους του Ατρομήτου και ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν τους ξεχνάει: " Αυτοί γύρισαν το παιχνίδι με την Ξάνθη. Η βοήθειά τους είναι εξαιρετική και σε κάθε παιχνίδι μας δίνουν ώθηση και τους ευχαριστούμε. Η νίκη ανήκει και σε αυτούς".

Και για τη συνέχεια; " Στο ίδιο τέμπο. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να κλείσουμε ευχάριστα τη χρονιά. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε 3-4 βαθμούς παραπάνω, αλλά χρειαζόμασταν και λίγο περισσότερη τύχη. Σε γενικές γραμμές, είμαι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παιδιών από τότε που έχω αναλάβει την ομάδα, στις αρχές του χρόνου", κατέληξε ο 54χρονος Σέρβος τεχνικός που έφτασε τις 4 νίκες με τον Ατρόμητο (έχει και 3 ισοπαλίες και 3 ήττες) και μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του στην Α' Εθνική σε μια σεζόν (5 νίκες) που είχε τα δύο τελευταία χρόνια με την Καλαμαριά αλλά και με τον ΠΑΟΚ την περίοδο 1995-96.









TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ