ΑΡΗΣ

"Ο Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του"

"Ο Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του"
INTIME SPORTS

Άμεσα απάντησαν οι κύκλοι του Άρη, στους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, για όσα είπαν οι "ερυθρόλευκοι" για τον Γιάννη Κόντη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης δεν είχε ποτέ Φιλιππινέζα στο σπίτι του και δεν απέφυγε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα όπως κάποιοι άλλοι

Τα όσα ανέφεραν οι κύκλοι του Ολυμπιακού για τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, δεν έμειναν αναπάντητα. " Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε ποτέ Φιλιππινέζα στο σπίτι του και δεν απέφυγε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα όπως κάποιοι άλλοι", αναφέρεται μεταξύ άλλων από τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την υπόθεση Χαβίτο και τις δηλώσεις του Κόντη σε ραδιοφωνικό σταθμό, περί λάθος του Ολυμπιακού, οι "ερυθρόλευκοι" κύκλοι ανέφεραν χαρακτηριστικά πως: " Ο Κόντης είναι η Φιλιππινέζα του Πατέρα. Όταν ο Άρης αδικείται στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χάνει την φωνή του".

Τώρα ήρθαν οι κύκλοι του Άρη να δώσουν απάντηση στον Ολυμπιακό και αυτή αναφέρει πως: " Ο Γιάννης Κόντης αποφοίτησε από την σχολή εμποροπλοιάρχων, υπηρέτησε ως αξιωματικός στο πολεμικό ναυτικό, ενώ εργάστηκε ως αξιωματικός σε ποντοπόρα πλοία.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο όμως τον οδήγησε σήμερα στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Αρης μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε ποτέ Φιλιππινέζα στο σπίτι του και δεν απέφυγε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα όπως κάποιοι άλλοι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ