STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Κοντρέρας συναντά τον Μέσι

Ο Κοντρέρας συναντά τον Μέσι
Κοντρέρας

Μέγιστη τιμή για τον Πάμπλο Κοντρέρας αποτελεί η πρόσκληση των Λιονέλ Μέσι και Μαρσέλο Σάλας στο φιλικό που διοργανώνει ο πρώτος την Πέμπτη (28/7) στη Χιλή.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Λιονέλ Μέσι διοργανώνει την Πέμπτη (28/7) έναν φιλικό αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες τις οποίες θα αποτελούν ορισμένοι από τους μεγαλύτερους, εν ενεργεία και μη, παίκτες από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Εκτός από τους "μεγάλους" Λούσιο, Φαλκάο, Μιλίτο, Μασεράνο, Λουγκάνο και Βάργκας, το παρών θα δώσουν και οι "τεράστιοι", Αριέλ Ορτέγκα, Καφού, Ντούνγκα και Έμερσον.

Φίλος του Σάλας ο Κοντρέρας


Οι παραπάνω παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν την ομάδα των "φίλων του Λιονέλ Μέσι". Αντίπαλοί τους στο φιλικό της Πέμπτης (28/7) θα είναι οι "φίλοι του Μαρσέλο Σάλας". Ο Χιλιανός επιθετικός που έθελξε τη δεκαετία του '90 έφτιαξε μία ομάδα αποτελούμενη από τα μεγαλύτερα ονόματα του χιλιανικού ποδοσφαίρου.

Έτσι, ο Πάμπλο Κοντρέρας θα έχει συμπαίκτες τους Φάμπιο Ορελάνα, Ροντρίγκο Μιλάρ, Ζόρζς Βάργκας, Ντιέγκο Ριβαρόλα και αρκετούς άλλους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί μετά από κάποιες μέρες και στο Μεξικό, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Μέσι να μαζέψει όλα τα αστέρια της Λατινικής Αμερικής σε φιλικά παιχνίδια... επίδιεξης!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ