ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Κορακάκης είδε κουρασμένο τον ολυμπιακό, ενώ πιστεύει πως η ομάδα του θα βρει το δρόμο της

Ο Κορακάκης είδε κουρασμένο τον ολυμπιακό, ενώ πιστεύει πως η ομάδα του θα βρει το δρόμο της
Κορακάκης: Κουρασμένος ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Κορακάκης είδε έναν Ολυμπιακό χωρίς φρεσκάδα, ενώ πιστεύει πως ο Ατρόμητος έχει μπει ήδη στο σωστό δρόμο μετά την μέτρια αρχή.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου μίλησε στον SuperΣΠΟΡ Fm για:

- νίκη της ομάδας του:

"Είδα τον Ολυμπιακό κουρασμένο και χωρίς φρεσκάδα. Μέσα στο παιχνίδι κοιτάς πώς είναι ο αντίπαλός σου και αν μπορείς να ρισκάρεις περισσότερο ή λιγότερο.

Είπαμε στο ημίχρονο πως στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός και με το πάθος που είχαμε μπορούσαμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω στην επανάληψη και να πάρουμε τη νίκη.

Παρά την ήττα του ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος λόγω κάποιων συνθηκών, όπως ότι έχει δεμένη ομάδα και πνεύμα νικητή. Δεν ήρθε η καταστροφή".






- την κακή αρχή και τη συνέχεια:



"Από το παιχνίδι αυτό φάνηκε πως έχουμε δυνατότητες. Ξέραμε τη δυναμική της ομάδας και νομίζω πως αυτή η νίκη είναι η αρχή.

Θα μπορούσαμε να βρούμε δέκα αιτίες για το μέτριο ξεκίνημά μας στο πρωτάθλημα, όπως η αλλαγή προσώπων, η ατυχία ή οι τραυματισμοί.

Ακόμη και μετά τα στραβοπατήματα όμως ήμασταν αισιόδοξοι, γιατί ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει και τι υλικό έχουμε. Ο πήχης έχει ανέβει για μας, οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες φέτος και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να φτάσουμε στη βαθμολογική θέση που μας αξίζει".





- τις υπόλοιπες ομάδες:

"Είναι κάποιες ομάδες που με έχουν εκπλήξει, όπως η Κέρκυρα, η Λάρισα και το Αιγάλεω. Πάντως είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα.

Το πρωτάθλημα θα έχει πολλές ανατροπές στη διάρκεια της σεζόν. Βλέπουμε στην "ουρά" την Ξάνθη και τον Ηρακλή, αλλά πιστεύω πως είναι δεδομένο να ανακάμψουν αυτές οι ομάδες.

Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά. Με τρεις συνεχείς νίκες ή τρεις συνεχείς ήττες μπορεί η θέση μιας ομάδας να αλλάξει.

Αν δεν σταθεροποιηθεί η απόδοση όλων των ομάδων δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε με ασφάλεια τι θα συμβεί".







- τα ματς με τη Σεβίλλη:



"Παίξαμε με μια σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Σεβίλλη, και ειδικά στο παιχνίδι της Αθήνας δείξαμε πως σταθήκαμε πολύ καλά.

Για μας ήταν το βάπτισμα του πυρός και θέλουμε να καταφέρουμε να βγούμε ξανά στην Ευρώπη".












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ