ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο κύκλος των χαμένων αμυντικών

Ο κύκλος των χαμένων αμυντικών
Κάμπελ

Το SPORT 24 αναλύει τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έκανε πρόταση ο Ατρόμητος

Μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου η ομάδα του Ατρόμητου επέστρεψε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, με σκοπό να παραμείνει σε αυτήν.
Η διοίκηση της ομάδας δεν έχει σκοπό να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, κάτι που φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, και αποτελούνται κυρίως από έμπειρους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την SuperLeague.

Παρόλα αυτά επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με μεγάλη αξία, που θα έχει παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το SPORT 24 θυμάται όλες τις περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρθηκε η ομάδα του Περιστερίου και αναλύει τι πήγε στραβά και δεν συμφώνησαν τελικά με τον Ατρόμητο.

Απ' όλα έχει ο μπαχτσές

Η αναζήτηση ξεκίνησε από την εγχώρια αγορά, μετακινήθηκε λίγο δυτικά (προς Ιταλία μεριά) ανέβηκε βόρια (Αγγλία και Πρέμιερσιπ), ενώ έφτασε μέχρι και την Λατινική Αμερική (Αργεντινή και Βραζιλία).

Γιάννης Γκούμας

Ο 34χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό μετά από δεκαπέντε χρόνια επαγγελματική καριέρας. Ήταν ο πρώτος παίκτης που ασχολήθηκαν οι άνθρωποι του Ατρόμητου, καθώς έχει 59 ευρωπαϊκές συμμετοχές, και 277 εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αρχικά ο πρώην παίκτης του "τριφυλλιού" ήταν αρνητικός, όμως όσο περνάει ο καιρός και δεν υπογράφει κάπου, όλα παραμένουν ανοικτά.

Μπρούνο Τσιρίλο

Ο σέξι Μπρούνο όπως τον χαρακτήρισαν κατά το πρώτο του πέρασμα από την χώρα μας με την φανέλα της ΑΕΚ, ήταν ο αμέσως επόμενος στόχος του Ατρόμητου για το κέντρο της άμυνας.

Η πρόταση που του έγινε ήταν εξαιρετική, όμως όταν στην μέση μπήκε ο ΠΑΟΚ, ο Ιταλός αμυντικός άφησε στα... κρύα του λουτρού τους περιστεριώτες, υπογράφοντας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σολ Κάμπελ

Αν γινόταν η μεταγραφή του διεθνή Άγγλου αμυντικού, σήμερα θα μιλάγαμε για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει στην χώρα μας.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου ήξεραν ότι η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, και γι΄ αυτό εξάλλου δεν θέλησαν να βγει κάτι προς τα έξω (αυτό συνέβη 2 εβδομάδες μετά). Η πρόταση που του έγινε άγγιξε τις 700.000 ευρώ για ένα χρόνο, όμως ο 34χρονος αμυντικός αρνήθηκε ευγενικά, αφού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κλαούντιο Κασάπα

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός με σπουδαία καριέρα στην Γαλλία και την Λιόν προτάθηκε στον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να κάνει την πρόταση της αναμένοντας την απάντηση του.

Ο ίδιος παρόλα αυτά δεν δείχνει "ζεστός" στο να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας, καθώς περιμένει προτάσεις τόσο από την Γαλλία όσο και από την Αγγλία. Βέβαια δεν αποκείεται να αλλάξει γνώμη, ειδικά σε περίπτωση που δεν βρει ικανοποιητική πρόταση.

Το θετικό για τους φίλους του Ατρόμητου είναι ότι η διοίκηση έχει βάλει υψηλούς στόχους για την ενίσχυση της ομάδας. Βέβαια αν δεν καταφέρει τελικά να κλείσει έναν παίκτη μεγάλης αξίας, τότε θα αναζητήσει μια αξιόπιστη λύση στην άμυνα.

Ο Γιάννης Γκούμας σκοράρει κατά της Γιουβέντους



Ο Μπρούνο Τσιρίλο σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ



Ο Σολ Κάμπελ σκοράρει
















































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ