ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Ο Λάμπαρντ μένει στην Τσέλσι"

"Ο Λάμπαρντ μένει στην Τσέλσι"
New Image

Την πεποίθησή του ότι η Γιουβέντους δεν είναι σε θέση να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να πάρει τον μέσο των "μπλε", εξέφρασε ο μάνατζέρ του

"Νομίζω ότι είναι δύσκολο να φύγει ο Λάμπαρντ, τουλάχιστον φέτος. Χρειάζεσαι περισσότερο από 3,5 εκ.λίρες για να ανταποκριθείς στις ετήσιες απολαβές του Λάμπαρντ, ενώ η Τσέλσι μπορεί να ζητήσει όσα χρήματα θέλει για τον παίκτη, ακόμη και 28 εκ.λίρες", τόνισε ο εκπρόσωπος του διεθνούς Άγγλου μέσου και πρόσθεσε:

"Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν έχει ανάγκη τα χρήματα και ο Λάμπαρντ μόλις αγόρασε ένα νεό σπίτι στην πόλη, οπότε νομίζω ότι είναι αδύνατο να φύγει".


Όσο για το ενδεχόμενο ο Λάμπαρντ να δελεαστεί από την πρόταση της Γιουβέντους, με δεδομένο ότι στον πάγκο των "μπιανκονέρι" βρίσκεται ο Ρανιέρι που τον είχε στην Τσέλσι πριν μερικά χρόνια, ο μάνατζερ του παίκτη υποστήριξε:

"Η Γιουβέντους χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Λάμπαρντ και η παρουσία του Ρανιέρι είναι λογικό να σκέφτονται πολύ ότι μπορεί να γίνει η μετακίνηση. Υπάρχουν όμως κάποιοι παράγοντες που περιπλέκουν την κατάσταση.

Διαθέτουν 35 εκ.λίρες για την μετεγγραφική περίοδο, που είναι όσα χρήματα δαπανούσαν και τα προηγούμενα χρόνια, όμως αυτά τα λεφτά θα πρέπει να διατεθούν σε τέσσερις με πέντε παίκτες και όχι σε έναν ή δύο.

Ο Φρανκ θα ευχαριστιόταν να πάει σε άλλο σύλλογο και θα ήταν πρόθυμος να αποχωρήσει από την Τσέλσι, όμως το οικονομικό φαντάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο αυτή τη στιγμή για να γίνει η συμφωνία".








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ