ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Λιονέλ Μέσι είναι αμφίβολος για τον προημιτελικό της Αργεντινής με το Εκουαδόρ

Argentina's Lionel Messi walks to take a corner kick during a Copa America Group A soccer match against Chile in East Rutherford, N.J., Tuesday, June 25, 2024. (AP Photo/Julia Nikhinson)
Ο Λιονέλ Μέσι σε αναμέτρηση με τη Χιλή @ 2024 JULIA NIKHINSON / AP IMAGES

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στον προημιτελικό με το Εκουαδόρ εξακολουθεί να είναι αμφίβολη, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, όπως δήλωσε ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο Λιονέλ Μέσι απουσίασε στο παιχνίδι με το Περού λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον ιγνυακό τένοντα, ένα ματς που δεν είχε τεράστιο ενδιαφέρον για την Αργεντινή, καθώς είχε ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλό της στο Copa America.

Ωστόσο η παρουσία του είναι αμφίβολη και για τον προημιτελικό με το Εκουαδόρ, όπως δήλωσε ο Λιονέλ Σκαλόνι. "Θα περιμένουμε λίγες ώρες και θα πάρουμε την απόφαση. Η επόμενη μέρα είναι πάντα καλύτερα. Θα αποφασίσουμε στη βάση της απάντησης που θα λάβουμε σήμερα.

Θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε σε θέση να παίξει και αν δεν μπορεί, τότε θα βρούμε το καλύυτερο δυνατό για την ομάδα. Θα μιλήσω μαζί του σήμερα. Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πάρει τον χρόνο του και να προπονηθεί όσο περισσότερο μπορεί", ήταν τα λόγια του Αργεντινού τεχνικού.

Υπενθυμίζεται ότι από αυτό το ματς θα απουσιάσει ο Σκαλόνι από τον πάγκο της Αργεντινής, λόγω τιμωρίας που του επιβλήθηκε από το παιχνίδι με το Περού.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ COPA AMERICA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ