ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λουιζάο στο προσκήνιο

Ο Λουιζάο στο προσκήνιο
λουιζαο

O Βραζιλιάνος στόπερ της Μπενφίκα Λουιζάο είναι σύμφωνα με την Πορτογαλική εφημερίδα "Record" μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού τον ερχόμενο Γενάρη

Ο Τεν Κάτε έχει ζητήσει από την διοίκηση των πρασίνων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, την απόκτηση του άσσου της Μπενφίκα, κάτι που βρίσκει σύμφωνους και τους ιθύνοντες του Πορτογαλικού συλλόγου.
Το όνομα του Λουιζάο είχε ακουστεί και πέρσι για τον Παναθηναϊκό αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε καθώς δεν υπήρχε το ανάλογο ενδιαφέρον αλλά και η τιμή του ήταν απαγορευτική.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει δελεαστική πρόταση στην διοίκηση της Μπενφίκα για τον Λουιζάο, που ενδέχεται να φθάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο του Λουιζάο λήγει το 2011 και μοναδικό αγκάθι για τους "πράσινους" είναι ότι ο 27χρονος διεθνής πιάνει θέση ξένου.

Η καριέρα του Λουιζάο

2000

Γιουβέντους 18συμμ. 1 γκολ
2001-03 Κρουζέιρο 60συμμ. 9 γκολ
2003-08 Μπενφίκα 110συμμ. 11 γκολ

Με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας έχει αγωνιστεί 27φορές και έχει σημειώσει 2 τέρματα.

Συστάσεις για καλή ζωή στο ρεπό

Το τελευταίο "ευχάριστο" διήμερο ξεκούρασης απολαμβάνουν ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές του Τεν Κάτε. Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, οι "πράσινοι" έμειναν ελεύθεροι για σήμερα και από την Δευτέρα που επιστρέφουν στην Παιανία θα αρχίσει η έναρξη της προτοιμασίας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός τεχνικός που ουσιαστικά ξεθέωσε τους παίκτες του την Παρασκευή στην "διπλή" προπόνηση ακολούθησε χτες ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα αφού το πρόβλημα με την απουσία πολλών παικτών δεν του επιτρέπουν να κάνει κάτι περισσότερο.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, ο 54χρονος τεχνικός έδωσε εντολή για διπλό υπό περιορισμούς, αφού τα πρόσωπα ήταν ακόμα λιγότερα από την προηγούμενη μέρα, λόγω της απουσίας του Γιάννη Γκούμα, ο οποίος λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα.

Στο τέλος του οικογενειακού "διπλού", ο τεχνικός του "τριφυλλιού" ανακοίνωσε στους παίκτες του το ρεπό της Κυριακής, δίνοντας τις απαραίτητες συστάσεις για καλή συμπεριφορά στις ώρες που θα μείνουν ελεύθεροι.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" όπως είναι φυσιολογικό έκανε τις απαραίτητες συστάσεις για τους παίκτες του προκειμένου να προλάβει κάθε ενδεχόμενο για την καθοριστική συνέχεια που είναι δύσκολη με παιχνίδια όπως αυτά με ΠΑΟΚ σε Τούμπα και Βέντερ Βρέμης στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια.

Διαγωνισμός για 20 εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ!



Tο SPORT 24 σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο 20 Εισιτήρια Διαρκείας περιόδου 2008-2009 για τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Κάντε κλικ εδώ , απαντήστε σωστά στις 3 ερωτήσεις και λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου. Πάρτε μέρος τώρα .
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ