ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Λυκογιάννης επέκτεινε με την Μπολόνια ως το 2025 κι είναι έτοιμος να κουνήσει σεντόνι

Ο Λυκογιάννης επέκτεινε με την Μπολόνια ως το 2025 κι είναι έτοιμος να κουνήσει σεντόνι
Ο Λυκογιάννης. PRINT SCREEN

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης θα παραμείνει στην Μπολόνια γι' ακόμη μία σεζόν, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να δοκιμαστεί στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό του Champions League.

Στο "Ρενάτο Νταλ' Αρα" για τρίτη σερί σεζόν θα παραμείνει ο Μπάμπης Λυκογιάννης, καθώς η Μπολόνια ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του 30χρονου διεθνούς αριστερού μπακ, επεκτείνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία των δύο πλευρών ως το καλοκαίρι του 2025.

Με τις (τυπικές) υπογραφές να πέφτουν στη διάρκεια της Τρίτης 11 Ιουνίου, οι τελευταίες εκκρεμότητες διευθετήθηκαν, με τον Βιντσέντσο Ιταλιάνο (νέος προπονητής μην ξεχνάμε στην Μπολόνια) να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπάμπη Λυκογιάννη για την επόμενη -πολύ απαιτητική- σεζόν.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Μπολόνια το 2024/25 θα έχει την ευκαιρία να... κουνήσει και το "σεντόνι" από την στιγμή που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Champions League.

Το συμβόλαιο του Μπάμπη Λυκογιάννη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα προβλέπει ετήσιες αποδοχές που θα φτάσουν τις 900.000€.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ